Seçim Sen Nelere Kadirsin. Yüzbinlerce EYT'li emeklilik hakkına kavuştu.

491 izlenme 28 Aralık 2022
Reklamlar
Seçim Sen Nelere Kadirsin. Yüzbinlerce EYT'li emeklilik hakkına kavuştu.


EYT Emeklilikte Yaşa Takılanlar son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Asgari ücret 2023'ün belirlenmesinin ardından gündemde en çok konuşulan konu EYT düzenlemesiydi. Emekli olmak için yaş şartına takılan milyonlarca vatandaşlar EYT'nin yasalaşmasını bekliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu akşam EYT düzenlemesi ile ilgili açıklama yapacağı duyurulmuştu. Peki, EYT çıktı mı, şartlar ne olacak? EYT'de yaş sınırı geldi mi? İşte EYT son dakika haberleri.

SON DAKİKA EYT AÇIKLANDI 


EYT çıktı mı, ne zaman çıkacak? Emeklilikte Yaşa Takılanlar son dakika açıklamalarını bekliyor. Son Kabine Toplantı'sının ardından 2023 yılına girmeden netleşeceği belirtilen EYT yasası ile ilgili Tayyip bu akşam açıklama yaptı ve detayları açıkladı. 
''Bugün 1999 öncesi işe başlayan vatandaşlarımızın müjdesiyle kendilerine desteğimizi sergileme yoluna gidiyoruz. Devlet için büyük bir fedakarlık anlamına gelen bu düzenleme ile birlikte artık sistemi her türlü tartışmadan arındırarak yerli yerine oturmuş olacağımıza inanıyorum.

Herkese dokunan alanlar öncelikli olarak bunları paylaşmayı sürdüreceğiz. Her konuda ve her zaman olduğu gibi bu düzenlemeyi de milletimiz için yapıyoruz. Aziz milletim tekrar hatırlayacak olursak ülkemizde emekli olabilmek için 3 şartı. Prim ödeme sayısı, sigortalılık süresi ve yaşı tamamlamak gerekiyor.'' dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu'na Camide Provokasyon Yapıldı. Kemal Kılıçdaroğlu, ' Erdoğan'ı tebrik ettiniz mi ? ' sorusuna cevap verdi İ. Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ı suçladı: 'Dinozorun halini görüyor musunuz? Bunun gözleri ışıl ışıldı' Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bulgaristan ziyaretinde çekilen video sosyal medyada gündem oldu