All News
19 Kasım 2022 ( 1127 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker geri mi dönüyor?

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) 'sosyal medya kısıtlaması' getirdiği Sedat Peker'den uzun süre sonra Twitter retweetleri geldi. Ancak tuhaf şekilde rt'ler anında silindi. Peker'in retweet'lerinin ekran görüntüleri alındı. Sosyal medyada 'Sedat Peker geri dönüyor' yorumları yapıldı. 


Sedat Peker yayınladığı ifşa ve itiraf videoları ile Türkiye'yi sarsmıştı. Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Peker'e önce video sonra da Twitter kısıtlaması getirmişti. Dubai yönetimi, Sedat Peker'i başka bir hesap üzerinden dahi tweet atmaması konusunda uyarmıştı.

Türkiye ile BAE arasındaki buzların erimeye başlaması ile Peker'in iade edileceği öne sürülmüştü. Peker de hayatının tehlikede olduğunu peşine örgütlerin takıldığını açıklamıştı.

Gece saatlerinde Peker'in twitter hesabında tuhaf hareketlilikler yaşandı. Peker'in hesabından bazı paylaşımlar retweet edildi, ancak anında silindi.

Sosyal medyada 'Sedat Peker geri dönüyor' yorumları yapıldı.

İşte Peker'in o retweet ettiği tweetler:

alıntı: KRT TV

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yılmaz Özdil: 'Biz Irkçı Değiliz, Siz Vatan Hainisiniz' Tecavüze ve şiddete uğrayan sokak çocuğu için o ünlü şarkıcı bakın ne yaptı Paylaşımlarını 100'e Tamamladı. Sedat Peker'den art arda paylaşımlar. Tayyip ayrıntısı dikkat çekti. Şiddet ve işkence gördüğü için eşini öldürdüğünü ifade eden kadının korkunç ifadesi ortaya çıktı.