Akp için Mitingler Yaptığı sıralarda Sedat Peker'e o sözleri söyletenin şarkıcı O. Gencebay olduğu ortaya çıktı.

28339 izlenme 05 Şubat 2024
Reklamlar
Akp için Mitingler Yaptığı sıralarda Sedat Peker'e o sözleri söyletenin şarkıcı O. Gencebay olduğu ortaya çıktı.

Bilindiği gibi 2015 ve sonraki bazı seçimlerde Sedat Peker, akp lehine mitingler yapıyor ve kan banyosu ve kan iç**ceğiz gibi sözler ediyordu.
Meğerse o konuşmayı yapmasını O. Gencebay istemiş.
Bilindiği gibi 7 Haziran seçimlerinde akp büyük oranda oy kaybetmiş ve seçimin tekrarlanacağı 1 Kasım tarihine kadar bir çok olay yaşanmış bir nevi ortalık karışmıştı. Nihayetinde yapılan 1 Kasım seçimlerinde akp yine oy oranını yükseltmiş ve olaylar nedense birdenbire kesilmişti.
 
Lale Özan Arslan ile ortak youtube yayınında yeni çıkacak kitabı tanıtan Erk Acarer, Orhan Gencebay'ın başrolde olduğu bu bilgiyi anlattı.
Kitabın tanıtımını twitter'den yapan Erk Acarer'in twitini Sedat Peker paylaşıp geri alarak doğruluğunu tescillemiş oldu.
Ayrıca Sedat Peker mitingleri ve o tip benzer sözleri toplumda korku yaymak için akp tarafından organize edildiğini söyleyip o 'kanlı' sözlerden dolayı özür dilemişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'la görüşen ismin Muharrem İnce Olduğunu ifade eden Gazeteci Canlı yayında konuştu: 'Yanılmışım' Adana'da Polis Sadece Şiddet Uygulamakla Kalmamış. DOLARDAKI ARTIŞ ANCAK BU KADAR GÜZEL ÖZETLENEBİLİRDİ! Biri Esenler belediyesi çalışanı diğeri Tügva temsilcisi, Kemal Kılıçdaroğlu İmzalı Sahte Broşür Dağıtırken CHP'li görevlilere Yakalandı