Son günlerde yaşananlar hakkında Halk tv sahibinden olay açıklamalar

2832 izlenme 29 Temmuz 2023
Reklamlar
Eren Erdem, önceki gün akşam saatlerinde Halk TV ile yaptıkları sözleşmeyi feshettiklerini duyurmuştu. Gelişmenin ardından Görkemli Hatıralar'ın Antalya Döşemealtı'nda tarihi Kırkgöz Hanı'nda gerçekleştireceği program engellendi.  

 ''CHP acilen böyle bir ne olduğu belirsiz karanlık bir adamdan kurtulmak zorundadır''   Karanlık diye tabir ettiğim, nereden geldiği belli olmayan, çocukluk evresini geçirememiş, ergen düşüncesine sahip birisi, Atatürk’ün kurduğu partide genel başkan yardımcısı olamaz.  Nereden geldiği, kime hizmet ettiği belli olamayan, o koltuğa nasıl oturduğu belli olmayan şahsa soruyorum: Neden iptal ettiniz? Bu anlaşmayı suç unsuru olarak lanse ediyorsanız başka yerlerle de bu anlaşmayı yaptınız mı, yaptıysanız iptal ettiniz mi? CHP’ye sormuyorum, o şahsa soruyorum.”

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu da gündemle ilgili gazeteci Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı. 'Halk TV'yi neden satın aldı?', 'CHP ile ipler koptu mu?' Türkiye'ye dönerken amacı neydi? Siyaseti Etkilemeyi mi İstiyordu?' tek tek cevapladı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu’nun bayramlaşma afişleri kimliği belirsiz kişilerce toplatıldı! CHP’li vekil görüntüleri TBMM’ye taşıdı Sabahat Akkiraz'dan yandaş gazeteye ' Sizinle aynı gemide değiliz ' Celal Şengör, ağlamamak için kendini zor tutarak anlattı: "Atatürk'ün peşinden ayrılmayın.'' ''Hükümet, IMF'den 220 milyar dolar istedi''