Tanju Özcan ile A. Şener arasında canlı yayında tartışma: 'Kılıçdaroğlu’nu yıllarca sizin gibi badem bıyıklılara güvenerek siyaset yapmaya çalıştığı için eleştirdim."

3549 izlenme 16 Haziran 2023
Reklamlar

Tanju Özcan ile A. Şener arasında canlı yayında tartışma: 'Kılıçdaroğlu’nu yıllarca sizin gibi badem bıyıklılara güvenerek siyaset yapmaya çalıştığı için eleştirdim."

Tanju Özcan'dan Abdüllatif Şener'e:   "Kılıçdaroğlu’na bu yüzden muhalifim. Kılıçdaroğlu’nu yıllarca sizin gibi badem bıyıklılara güvenerek siyaset yapmaya çalıştığı için eleştirdim."
Yaptığı çıkışlarla gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın hedefinde bu kez CHP eski Milletvekili Abdüllatif Şener vardı. Özcan, sert sözlerle Şener'e yüklendi. NTV’de katıldığı canlı yayında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili gündem yaratacak açıklamalarda bulunan Şener’e bir tepki de Tanju Özcan’dan geldi.  

  Açıklamalarından dolayı Şener’e sert tepki gösteren Özcan, şunları söyledi: “Nereden buluyoruz bu tipleri. Adamın açıklamalarına bir bakın!!! Neredeyse Kılıçdaroğlu’na oy vermeyin diyor. Demek ki adam görevli olarak bize transfer olmuş, görevini de son konuşmasıyla başarıyla tamamlamış oldu. Bir de bu adam 2018 seçimlerinde benim yerime Bolu’dan aday gösterilecekti neredeyse. Sevgili parti yöneticilerim, mecbur muyuz bu ithal akla? Dönüp partinin içine baksanız, bu tür adamlardan daha vasıflı binlerce CHP’li göreceksiniz.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tokat'ta zabıtaların seyyar aracına el koymak istemesi nedeniyle kendini yakan vatandaşın bazı akrabaları özür dilemeye gitti Eşi kaçakçılık nedeniyle sınır dışı edilen Suriyeli, 11 yıl önce geldiği Türkiye'nin yetkililerine sordu: "Hangi hakla kocamı sınır dışı ettiniz?" Gazeteci Murat Ağırel, Peker'in başına ödül konduğunu açıkladı Ekrem İmamoğlu'nun sözlerinin önünü arkasını keserek yandaş tv.de kurduğu kumpas tepki çekti.