Tanju Özcan: ''Sen Demokrat filan değilsin Bay Kemal, sana koltuk getirdim'

1151 izlenme 16 Temmuz 2023
Reklamlar
Tanju Özcan:  "Koltuk meraklısı Bay Kemal'i gönderme vakti geldi. Bak sana koltuk getirdim, al bu koltuğu evine gidip otur"

Özcan, CHP Genel Merkezi'ne gelerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan istifasını talep etmek için bir açıklama yapmayı planlıyordu. Ancak, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın kapıda Özcan'ı karşılayacağı belirtildi. Özcan, bir süredir CHP yönetimini eleştirmekte ve hedef almaktadır.
Özcan'ın, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşme talep ettiği ancak Kılıçdaroğlu'nun bugün İstanbul'da tutuklu TİP Milletvekili Can Atalay'ı cezaevinde ziyaret etmek için Ankara dışında olduğu bildirildi.
Tanju Özcan'ın CHP Genel Merkezi'nde konuşmasından öne çıkanları şu şekilde:
Özcan genel seçimler hakkında yaptığı açıklamalarda, "Sen demokrat falan değilsin. Sen sadece kendi muhaliflerinden, kendi partililerinden korkan kullanım süresi bitmiş artık koltuğu bırakması gereken bir genel başkansın. Bu seçimi o kaybetti ama bu seçimin bir de kazananları oldu. Erdoğan kazandı maalesef

Genel seçimlerin kaybedilmesiyle ilgili konuşan Özcan, “Şu seçim Erdoğan gitsin mi kalsın mı seçimi olsaydı emin olun yüzde 60 Erdoğan gitsin olurdu. Ya sen nasıl başardın kaybetmeyi nasıl? O seçimi kaybetti muhalefet umutlarını kaybetti. Seçimi kaybetti zam yağmuru başladı” dedi.
Partideki bölünme iddialarına karşı konuşan Özcan, “Bu koltuk meraklısı bay Kemal’i gönderme vakti geldi. Sen madem bu kadar koltuk seviyorsun bak koltuk sevdalısı Kemal Kılıçdaroğlu, ben sana koltuk getirdim. İn o koltuktan al bu koltuğu torunlarını sev. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Doğan medyayı alan demirören'in geçmişi hakkında çok ilginç iddialar Cuma Namazında Doktorları Hedef Gösteren Sözde İmam Büyük Tepki Çekti Gazeteci Zafer Arapkirli'den ''15 canımızı aldı ama toprak suya kavuştu'' diyen akp'liye hak ettiği cevaplar: 'Allah B. Versin' Ne özelliği olduğu belli olmayan şahıs, karşıtlarının kendisini tehlike olarak gördüğünü o nedenle yıpratmaya çalıştıklarını iddia etti.