Konuyla İlgili Çok Dolu Olduğu Gözlemlenen Temel Karamollaoğlu, Erbakan'ın Oğluna Haddini Bildiren Sözler Kullanınca Yandaşlar Tepki Gösterdi

1275 izlenme 29 Mart 2023
Reklamlar
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'na yönelik sözleri nedeniyle Erbakan'ın oğluna, zehir zemberek sözlerle yanıt verdi. Karamollaoğlu katıldığı bir canlı yayında, "Çamur atmak haddine değil. Terbiyesini kuşanması lazım. İş o noktaya gelir de biz gördüklerimizi anlatmaya kalkarsak çok farklı bir durum meydana gelir" dedi."
"Cahilliğe bakın! Erbakan Hoca ilk koalisyonun CHP ile kurdu ve tarihi bir misyon yüklendi.  O koalisyonda muazzam bir değişiklik oldu Türkiye politikasında. Onun arkasında da Kıbrıs zaferi gerçekleştirildi."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Çıkar telefonunu' diyen adama gençlerin tepkisi, 'Biz bunları şaka zannediyorduk' Gençlere Şirin Gözükme Çalışmalarına Devam Ediyor. Tarkan şarkısı Söyledi Kapalı Alanda Sigara İçince dışarı Çıkarıldı. Olayın Ardından Polis olan Babası, Mekanı 8 ekip otosu 17 polis-bekçi ile basıp İşletmecileri ters kelepçe ile gözaltına aldı. Adam kazandı partisi genel başkanını 2 vatandaş protesto etti.