TRT'YE CANLI YAYINI KESTİREN SORU

4009 izlenme 06 Aralık 2021
Reklamlar
Bir gazeteci Katar'da "Türkiye’nin yaşadığı ekonomik kabusu aşması için Katar’a para istemek  için mi geldiniz?” diye sordu, TRT canlı yayını kesti. . .
Doha’ya giden akp'li bakan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. O soru-cevap sırasında Bir muhabir Çavuşoğlu'na 'Türkiye'nin yaşadığı ekonomik kaosu aşması için Katar'dan mali destek talep etmeye mi geldiniz?' diye sordu. O sorudan sonra TRT Haber yayını kesti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

"Hz. Nuh, oğlu ile cep telefonuyla görüştü!" Engin Altay Konuştu, akp'liler çıldırdı. "Elinden geleni ardına koyarsan Şerefsizsin!" Cübbeli Ahmet'ten şok iddialar, bazı tehlikeleri dile getirdi: 'Birileri bunlara yol veriyor, yönetimde hain mi yok?' ''25 Gün sonra zengin oluyoruz'' şeklinde yaptığı esprili haber dikkat çekti.