TV5 Sunucusunun tayyip'in Kur'an hocasına sorduğu çarpıcı sorular yandaşları çok rahatsız etti.

4120 izlenme 17 Nisan 2023
Reklamlar

TV5 sunucusu Mehmet Ali Kayacı, tayyip'in  Kur'an hocasına "Siz Kur'an okutuyorsunuz, Tayyip Bey'e de okutmuşsunuzdur. Okuttuğunuz kişi, Irak'a giren askerlere izin verdi mi? Verdi. Ona giderken, tebliğ ederken, riyakar olma, münafık olma, Müslümanca yaşa, öğrendiğin İslam'ı oku dediniz mi? En uzaktaki adama bunu söylemenize gerek yok. Önünüzde dizini kırıp Kur'an okuyan adam bunu duymadı ise siz de sorumlusunuz, o da." şeklinde ifadeler kullandı..

TV5'te Mehmet Ali Kayacı'nın sunduğu İftar Vakti programına konuk olan tayyip'in Kur'an hocası İmdat Kaya bugünkü yönetimdeki idarecileri anlattı.  İmdat Kaya "Biz şimdi zillet yaşıyoruz. 
Çünkü Kur'an uygulanmıyor, Kur'an raflarda. Kimse Kur'anı okuyup anlamıyor" dedi.  Araya giren sunucu Mehmet Ali Kayacı "Siz Kur'an okutuyorsunuz, Tayyip Bey'e de okutmuşsunuzdur. Okuttuğunuz kişi Irak'a giden askerlere izin verdi. Milyonlarca insanın ölmesine vesile oldu. 

Bu söylediklerinizi ona söylemediniz mi" diyerek tepkisini dile getirdi.  İmdat Kaya söz konusu yöneticiler için "Korkuyorlar. Takiyye yapıyorlar" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Köpeğe kumpas kuran organize çeteden yeni skandal. Özel halk otobüs şoförüyle anlaşıp bozukmuş gibi gösterdikleri, sonra da set kurup çekim yaptıkları ortaya çıktı. Tayyip'in 2020 Yılında Yaptığı Konuşma Yeniden Gündemde: 'Dolar 10 TL Olacak hazine iflas edecekti' Diyarbakır'da akepe'li kayyumun yaptırdığı Altın varaklı saltanat odaları ortaya çıktı Mansur Yavaş, akepe'nin Ankara adayını 30 saniyede derdest etti