Türk öğrencinin Canlı yayında Korku Anları

1379 izlenme 27 Şubat 2022
Reklamlar
Rus birliklerinin girdiği Harkov’da mahsur kalan Türk öğrencilerden S. Biçer, katıldığı röportajda  korku dolu anlar yaşadı. Tam röportaj sırasında S. Biçer’in bulunduğu bina, büyük bir patlamanın etkisiyle sarsıldı.  'Sürekli böyle seslerle irkiliyoruz ' 
Biçer, patlamanın ardından yaptığı konuşmada,' Umarım bunların hepsini yayınlarsınız, gerçekten ne olacağı belli değil. Biz sürekli böyle seslerle irkiliyoruz ve yapılan tahliyeler belli bir noktadan yapılıyor' dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan 'Gideceksiniz millet bahçesine orada yatıp yuvarlanacaksınız' Tebliğciler pavyonda mikrofonu alıp konuştu: 'Abilerim ablalarım, geldik gidiyoruz, valizleri sevaplarla dolduralım' İlber Ortaylı: "Evinde oturamıyor ev alamıyorsun. Bir İranlı geliyor 20 tane daire alıyor'' Ekrem İmamoğlu'ndan kapak gibi cevaplar.