All News
08 Mayıs 2022 ( 22 izlenme )
Reklamlar

Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı çıkarmasının akustikleri sürerken Bakan Nebati'den Soylu'ya dikkat toplayan ziyaret

Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı çıkarmasının akustikleri sürerken Bakan Nebati'den Soylu'ya dikkat toplayan ziyaret

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Bakan Soylu'nun kendisiyle alakalı laflarının ardından bugün İçişleri Bakanlığı'na yaptığı çıkarmanın akustikleri sürerken, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den dikkat toplayan bir paylaşım geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu bugün makamında ziyaret eden Bakan Nebati, resimleri #SeninleyizSoylu yaftayı ve destek iletisiyle paylaştı.

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bakan Soylu'nun kendisiyle alakalı "Adam yerine, insan yerine koymam. Benim için hayvandan alt biridir. İşlem çocuğudur, Soros çocuğudur" laflarına tepki gösterip saat 11.00'de İçişleri Bakanlığı'na gitti.

 

BAKANLIK ÖNÜNDE İTİŞ KAKIŞ YAŞANDI

Binaya giremeden 100 metre evvel polis ekipleri tarafından durdurulan Özdağ'ın ısrarı sonrası kalabalık içinde itiş kakış yaşandı. Bina önünde İçişleri Bakanı Soylu'ya müteveccih sert ifadeler kullanan Ümit Özdağ basın açıklamasının ardından Zafer Partisi Genel Merkezi'ne geri döndü.

 

BAKAN NEBATİ'DEN DİKKAT TOPLAYAN PAYLAŞIM

Bakanlık önünde yaşanan itiş kakışın akustikleri sürerken Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den dikkat toplayan bir paylaşım geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret eden Nebati, görüşmeye dair resimleri #SeninleyizSoylu yaftayı ve destek iletisiyle paylaştı.

 

"BEDELLİ KABİNE DOSTUMA ZAFERLER DİLERİM"

Bakan Nebati paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ettik. Kalbi vatan aşkıyla çarpan, deneyimi ve azmiyle ülkemizin yarınlara tehlikesiz yolculuğunda hisse sahiplerinden olan bedelli kabine dostuma çalışmalarında zaferler dilerim."

 

 

SÜLEYMAN SOYLU KİMDİR

 

SÜLEYMAN SOYLU

 

21 Kasım 1969 tarihinde İstanbul’da doğdu. Plevne Lisesi’nin ardından İstanbul Üniversitesi Firma Fakültesi’nden mezun oldu.

 

1987 senesinde politikaya atıldığı Gençlik Kolları’nda İlçe Başkanı ve Şehir Başkan yardımcılığı yaptı.

 

19951999 seneleri arasında Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı, 19992002 arasında ise İstanbul Şehir Başkanlığı misyonlarında bulundu.

 

6 Ocak 2008 ve 16 Mayıs 2009 tarihleri arasında Demokrat Parti Genel Başkanlığı yaptı.

 

Bir vakit politikaya ara verdikten sonra 12 Eylül 2010 Halkoylamasında “evet” seçimini anlatmak üzere Türkiye’yi gezerek ”Demokrasi Buluşmaları” ismini verdiği bir dizi seminer tertip etti.

 

2012 Senesinde AK Parti’ye katılan Süleyman Soylu 4. Normal Genel Heyeti’nda MKYK azalığına, ardından ARGE’den mesul Genel Başkan Yardımcılığı misyonuna getirildi. Daha sonra 2014 senesinde Teşkilatlardan Mesul Genel Başkan Yardımcısı oldu.

 

Süleyman Soylu, 25 ve 26. Yarıyıl AK Parti Trabzon Milletvekili, 24 Haziran 2018’de yapılan Milletvekilliği Genel Tercihleri’nde de 27. Yarıyıl AK Parti İstanbul Milletvekili olarak seçilmiş; 64. ve 65. Hükümetlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, 1 Eylül 2016 tarihinden itibaren de yeniden 65. Hükümette ve ardından 66. Hükümette de İçişleri Bakanı olarak misyon yapmıştır.

 

Süleyman Soylu 67. Hükümet’te yine İçişleri Bakanı olarak  misyon yapmaktadır.

 

1994 Senesinde sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren bir aile firmayı kuran Süleyman Soylu konutlu ve iki çocuk babasıdır.

 

 

ÜMİT ÖZDAĞ KİMDİR

 

ÜMİT ÖZDAĞ

 

Ümit Özdağ, senesinde Tokyo/Japonya’da doğmuştur.1963 seneyi sonunda Türkiye’ye dönmüştür. Bu sayede Ümit Özdağ'ın çocukluk seneleri Türkiye'de geçmiştir.

 

Ümit Özdağ, yüksek öğrenimini 19801986 seneleri arasında Münih kentinde Ludwig Maximilians Üniversitesi’nde asıllaştırmıştır. Münih Ludwig Maximilians Üniversitesi’nde siyasal bilgiler, felsefe ve iktisat fakültelerinde okumuştur. Ümit Özdağ yüksek lisans çalışmasını “Türkiye’de Tasarılı Kalkınma ve Devlet Tasarılama Teşkilatı” üzerine hazırlamıştır.

 

Ümit Özdağ, 1986 senesinde Gazi Üniversitesi İktisadi ve Yönetimsel Bilimler Fakültesi’nde araştırma vazifelisi olarak çalışmaya başlamıştır. 1990 yılında “Atatürk ve İnönü Yarıyılında OrduSiyaset İlişkileri” mevzulu çalışması ile siyaset bilimi hekimi olmuştur.

Dr. Özdağ, 1993 senesinde “Menderes Yarıyılında OrduSiyaset ilişkileri ve 27 Mayıs Askeri Hareketi” mevzulu tezi ile siyasal kuram doçenti unvanını almıştır.

 

 Doç. Dr. Ümit Özdağ, 1994 senesinde 2004 senesine kadar çıkacak olan “Avrasya Dosyası” isimli üç aylık beynelmilel ilişkiler ve stratejik araştırmalar mecmuasını çıkarmaya başlamış ve editörlüğünü yapmıştır.

 

Ümit Özdağ, 19971998 yıllarında ABD’de Baltimore’da Towson Üniversitesi’nde globalleşme, Avrasya’da kavmi meseleler mevzularında araştırmalar yapmış ve aynı mevzularda ders vermiştir.

 

 

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hacker grubu redhack, demirören grubu sitelerini hackledi "Kuru ekmek yiyorlarsa aç değiller demektir" diyen Akp'li vekil yediklerini içtiklerini belediyeye yazdırmış Akepe'ye suriye'li vekil adayı Peker'in Yardımcısından Çok Konuşulacak İddialar Geldi.