Utanç anları: Bayram öncesi işçilere maaşları ödenmesi teklifİ Akepe ve Mhp'li üyelerin oylarıyla reddedildi.

6980 izlenme 09 Ağustos 2019
Reklamlar
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Zeydan Karalar'ın geçmiş yönetimden kalan işçi alacakları ve bayram öncesi işçilere ödenecek maaşları ödenmesi için sunduğu teklif AKP ve MHP'li üyelerin oylarıyla reddedildi.
Mali kriz içindeki belediyenin borçlanma teklifinin akepe ve Mhp'li üyelerin oylarıyla reddedilmesini değerlendiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Bu tavır aslında bize karşı değil, Adana halkına karşı yapılmış bir tavırdır. Bizi çalıştırmamaya, belediyeyi tıkamaya yöneliktir. Bu borçların çoğu zaten Hüseyin Sözlü döneminden kalan işçi alacakları, konulan temlikler, taahhütler ve alınan kredilerin ödemesini kapsıyordu. Çünkü geçmişteki taahhütler bizi de kapsıyor” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

O skandalın kilit ismi bütün detayları anlattı. İşin içinden iş çıktı. "Erdoğan'a temizlikçi olurum" diyen akepe'li başkanın kızı akademisyen olarak atandı Erol Mütercimler : Son kez Halk Tv’ye çıkıyorum Akepe'li Yandaş, Muhalefet kazanırsa Cumhurbaşkanlığı sistemi tartışılır dedi, Barış Yarkadaş sert tepki verdi