Yandaş kanalda akp propagandası yapmasıyla meşhur kadına sosyal medyadan tepki yağdı: ''ŞOVMEN'

3565 izlenme 19 Ocak 2024
Reklamlar
Yandaşlaştırılan kanalda akp'nin, Karadeniz'de Doğalgaz bulduk, Gabar'da petrol bulduk gibi yalanlarının propagandalarını yapmasıyla meşhur kadın, operasyon intikali gerçekleştiren Türk Silahlı kuvvetleri personellerinin intikal zamanını ve yerlerini canlı yayında afişe etti.
Ayrıca 'Askerlere gelecek bir şey varsa bana gelsin' gibi sözler ettiği için Şovmen lakabıyla sosyal medyada gündem oldu:
Canlı yayında "Az önce konuştuğumuz Tim araziye çıktı" diyen kadına konum bilgisi vermesine vatandaşlar tepki gösterdi. tepki gösterenler 'Haberci değil şovmen' dedi.

SOSYAL MEDYADAN GELEN TEPKİLER

Fulya ne itici bir şeysin sen ya. Bir de tim araziye çıktı diyor 
*
 Nerede bir Şehit kanı var hemen  Fulya denen şahıs orada . Sanki saatlerce karda kalmış! yalandan üzerine kar basmış ama her ne hikmetse arkasında koskocaman bina var  ayıptır ya ayıp #sehitlerimizvar  hâlâ  rant peşindesin... 
*
Araştırmacı ve korkusuz(!) gazeteciyi Hatay'daki çadırkentlere de bekliyoruz!
 *
Ya şunun kadar şovmen bir gazeteci daha yoktur. Çok itici ve sevimsizsin abla'cığım pardon teyze'ciğim.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İsmail Saymaz: "CHP'li belediye başkanları Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için bildiri yayınlayacaktı, Kılıçdaroğlu kabul etmedi." O Kadın Konuştu: 'Geri Gönderdi Almadım' Havalimanındaki göçük, örtbas edilmeye mi çalışılıyor ? Engelli Vatandaşa, 'Tayyip'e Diktatör Dedin' Gözaltısı: '1 Milyon Mehmet' Gözaltına Alındı