Yatılı Kuran kursunda 20 çocuğa t*.cav.z eden sapık ahlak fetvası verirken

7592 izlenme 18 Eylül 2022
Reklamlar
Yatılı Kuran kursunda 20 çocuğa tecavüz eden Ömer Işıktekin ahlaktan bahsediyor! Dinin onu ne kadar ahlaklı yaptığından!

2020 yılında bu tecavüzcü şahıs ve aynı davada yargılanan diğer kişilerin davası karara bağlanmış. o gün çıkan bir gazete haberi:
Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti, iyi hal indirimi uygulayarak sanık Ömer Işıktekin’in beş çocuğa yönelik “çocuğun zincirleme cinsel istismarı”, üç çocuğa yönelik ise “eziyet” suçlarından toplamda 76 yıl 11 ay 22 gün hapis cezasına çarptırdı. Sanık Hacı Serkan Bektaş’ın ise iki çocuğa yönelik “çocuğun zincirleme cinsel istismarı” suçundan toplamda 37 yıl 6 ay hapis cezasına çarptıran mahkeme heyeti diğer sanık Tarık Bektaş’a ise bir çocuğa yönelik “çocuğun zincirleme cinsel istismarı” suçundan 25 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme sanıkların tutukluluk halinin devamına hükmetti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yaptıkları Sözde İndirim Elektrik faturalarına nasıl yansıyacak? Ücretsiz yarım ekmek arası balık alabilmek için ucu bucağı görünmeyen kuyruk oluşturdular Ersan Şen: Gerekçesiz seçim iptal ederseniz sonuç bu olur Millet İttifakını Bölmek İçin Sürekli Strateji Geliştiren Şahsa Seslendi.