Adeta Destan Yazmış. Birilerini Yine Çok Kızdıracak: Kimi kandırıyorsun ya?

3408 izlenme 01 Nisan 2023
Reklamlar
Ya Recep Abi kimi kandırıyorsun ya! Alan el veren eli görmeyecek diyerek kafa mı buluyorsun bizimle? Depremzedelere cebinden çıkarttığın 200'lük paraları kameraların önünde dağıtan sen değil misin ya? Oyuncak fırlattın milletin kafasına. 
FOX tv.de sabah programına katılan Cemal Enginyurt, muhalefet liderlerinin sofrasına “Kurtlar sofrası” diyen Varank’a ağzının payını verirken çok önemli tespitlerde bulundu.

*“Ya Recep Abi kimi kandırıyorsun ya! Alan el veren eli görmeyecek diyerek kafa mı buluyorsun bizimle? Depremzedelere cebinden çıkarttığın 200'lük paraları kameraların önünde dağıtan sen değil misin ya? Oyuncak fırlattın milletin kafasına. 

*''Hizbullah bir terör örgütüdür. Gaffar Okan ve 5 polisi şehit etmiş bir terör örgütüdür. Dolayısıyla Hizbullah'ın terör örgütü olmadığını söyleyen teröre hizmet etmektedir.''

Bunlar da İlginizi Çekebilir

MHP'li belediye başkanı Olimpiyat Oyunlarına katılmayı garantileyen Kadın Voleybol Takımı’nı hedef aldı. Terör Örgütü Hizbullah'ın Siyasi Kanadı Hüdapar Hakkında Fazla Bilinmeyenler Tayyip: ''Meydanların dilini en iyi bu FAKİR anlar." Ülkü Ocakları eski başkanı Sinan Ateş motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.