All News
13 Ağustos 2022 ( 3238 izlenme )
Reklamlar

Ağrı'yı mafya gibi yönettiği belirtilen akp'li şahsın maskesi düştü

akp'li Belediye Başkanı şehir merkezinde tüfeklerle gezerken. ⬆

Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım, Savcı Sayan'ı yalanladı: "Sayan'ın yardımcısı Ahmet Tunç kardeşlerime silah çekti, sonra kaçtı. 30 dk sonra Savcı Sayan ve ordusuyla beraber gelerek gövde gösterisi yapmak istedi. Bari bir kez olsun şerefli duruş sergileyip istifa etmeli


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kenti ziyareti öncesinde tam otomatik silahlarla dolaşmasıyla ile gündemdeydi. Sayan hakkında Ağrı 1970 Spor Kulübü'nü ele geçirmek için tehditler savurduğu iddia edilmişti. Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım, Sayan'ın tehditleri hakkında konuştu yaşanan skandalları ifşa etti. Yıldırım, Sayan'ın kendilerine silah çektiğini ve kulüp adına toplanan paralara el koyduğunu belirterek 'Halka zulüm ediyor, istifa etmeli' dedi.


Ağrı 1970 Spor Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın yardımcısının kendilerine ait marketin önüne gelerek, kardeşlerine silah çektiğini belirtti.

Savcı Sayan'ın kalaşnikoflu korumalarla kent sokaklarında gezmesinin ardından açıklama yapan Mehmet Yıldırım, Sayan’ın Ağrıspor'a gelen bütün sponsorlukları engellediğini, kulüp için belediye hesaplarına yatırılan paralara da el koyduğunu ifade etti.

Sayan’ın halka "zulüm" yaptığını belirten Yıldırım, “Bu zulme artık millet ‘dur’ demelidir. Herkes Savcı Sayan'dan korkuyor, bu adam her şeye zarar bir insandır. Kumpasçıdır, yalancıdır, çarşı ortasında kalaşnikoflarla gezerek insanları korkutma politikası yürütüyor” dedi.

Yıldırım, Sayan’a dair iddiaları şöyle sıraladı:

* Kulüp müdürüm 1 yıldır Ağrı Belediyesi’nde işe başlatılmış, bankamatik memuru edilmiş ve bu nedenle kamu malına zarar verilmiştir. Bu sebeple Ağrı Belediye Başkanın soruşturulmasını talep ediyorum.

* Ağrı Spor Kulüp Müdürü Kerem Adıgüzel, Ağrı Sporun bilgi belgelerini belediye başkan yardımcısı Ahmet Tunç’a her hafta rapor edilmesi şartıyla işe alınmıştır.

* Kulüp Müdürü Kerem Adıgüzel işe başladığı gün itibariyle kulüpte açık bırakmaya başlamış, futbolcu sözleşmelerinin yapılmadan önce sigorta girişleri yapılması gerekirken 1 ay sonra yapılmıştır.
* Sigorta girişleri geç yapılan 16 sözleşmeli sporcumuzdan 8 tanesi bizi mahkemeye vermiş, sözleşmelerini fesh etmiş ve bu yıl hiç oynamadan sözleşme bedellerini de almaya hak kazanmış. Bu vesile ile kulüp 2 milyon zarara uğramıştır.

* Ağrı Spor kendi sahasında oynadığı maçlarda takım içerisinde ilk 11’de oynayan 4 futbolcu tarafından maçlar satılmıştır.

* İmza aşamasına gelinen tüm sponsorluklar Savcı Sayan ve ekibi tarafından kişiler tarafından muhataplar aranarak, iptal edilmiştir.

* Valilik tarafından yapılan destek programında destek sözü veren iş insanlarımızdan tanıdığı olanlar, Savcı Sayan ve ekibi tarafından aranıp, destekler iptal edilmiştir.

* Belediye çatısı altında Ağrı Spor adına ruhsat parası olarak para toplanmış, hiçbiri bizim hesaplara aktarılmamıştır. Bizzat kendi komşum Abdullahoğulları tarafından 70 bin TL Ahmet Tunç’un verdiği hesaba aktarılmış, para bize mal edilmiş ancak parayı onlar kendilerine almıştır.

* Savcı Sayan kendi twitter hesabında dünkü olayda orada olmadığını söylemiş. Yalan, kendisi bizzat oradaydı kavgayı başlatan oydu. Arabaya şoför tarafından bindirip olay yerinden kaçan oydu.

* Savcı Sayan ve ekibi bir an önce istifa etmeleri gerekmektedir. Tüm basın önünde verilen sözü tutmalı, bari bir kez olsun şerefli duruş sergileyip istifa etmelidir. 

Ağrıspor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım, Kulüp Müdürü Kerem Adıgüzel ile birlikte dün gece kulübün sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak Savcı Sayan’ın açıklamalarını yalanladı. Yıldırım, Savcı Sayan’ın Ağrıspor Kulübü’nü batırarak ele geçirmek istediğini ve bu amaçla Kerem Adıgüzel’i kulüpten bilgi sızdırması karşılığında ‘bankamatik memuru’ olarak işe aldığını iddia etti.


KULÜP MÜDÜRÜ İDDİALARI DOĞRULADI

Kerem Adıgüzel de bu açıklamayı doğruladı. Sayan’ın kendisini bilgi sızdırmak için spor kulübüne soktuğunu doğrulayan Adıgüzel, “Başkanımız zaten detaylıca söyledi, anlattıklarına ilave edecek bir şey yok onaylamaktan başka” ifadelerini kullandı. Kulübün, belediyenin himayesine geçmesi için çirkin bir plan yapıldığını söyleyen Adıgüzel, kendisinin de bunun parçası yapıldığını hissettiğini belirterek Ağrıspor camiasından özür diledi.

Mehmet Yıldırım’ın açıklamaları sonrası kendisine ulaşarak yaşananları sorduk. 

Yıldırım, olayların nedeninin Ağrıspor Kulübü’nün Sayan tarafından ele geçirilmek istenmesi ile alakalı olduğunu tekrarlayarak şunları söyledi: “Benim beş yıllık müdürümü bilgi sızdırması için işe almış. Kulüp müdürünü tehdit etmek için geldiler ve kavga çıktı. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç silah çekince bizimkiler de yumruk atıyor ve Ahmet Tunç kaçıp Savcı Sayan’ın yanına gidiyor. 
20 dakika sonra Sayan, 100 kişilik bir grupla sahip olduğumuz marketin önüne geliyor. Ahmet Tunç’un kardeşi hücum ediyor. Bunun üzerine tekrar birbirine giriyorlar. Savcı Sayan, şoförü tarafından arabaya koyulup kaçırılıyor. Orada bulunan 810 tane sivilin, yani hiçbirinin resmi forması yok, havaya belki 200 tane mermi sıkıyorlar.”

Olay sonrası ifade verdiklerini belirten Yıldırım, “Güvenlik müdürü, özel koruma müdürü, hepsinin silahlarına el koydu. Çünkü olay hem mahalle ortasında hem iki binanın arasında yaşanıyor. Savcı Sayan olay yerinden kaçırıldığı gibi kalaşnikoflu 2030 kişi toplayıp cadde ortasında gövde gösterisi yapıyor” diye konuştu.

Yıldırım, seçimler sırasında Savcı Sayan’ı desteklediklerini hatırlatarak ona verdikleri oyun cezasını çektiklerini söyledi. Yıldırım, savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç ve havaya ateş açanlar hakkında şikayetçi olduklarını


Alıntı: KRTTV

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ölüm orucundaki avukat Ebru Timtik Hayatını Kaybetti İyi Parti'nin 'Suriyeliler ülkelerine gönderilsin' teklifine AKP, MHP ve HDP'den ret! Şarkıcı Gülşen'i tutuklatan savcı 'Kafalarına sıkacağız' diyenler için bakın ne yapmış. SON YANDAŞ FEYZİOĞLU'NA KÖTÜ HABER