All News
21 Ekim 2020 ( 3329 izlenme )
Reklamlar

Akepe'li başkan, parti çalışanının maaş aldığı banka kartına, ''seni ben işe koydum'' diye el koymuş

Akepe'li başkan, parti çalışanının banka kartına el koymuş

Akepe Adıyaman İl Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş'ün, partinin Tanıtım ve Medya Başkanlığı'nda çalışan kişinin banka kartı ve cep telefonuna el koyduğu iddia edildi.

Akepe Adıyaman İl Örgütü'nde çalışan kişi, akepe Adıyaman Kadın Kolları İl Başkanı Perihan Gümüş hakkında suç duyurusunda bulundu.

Akepe'li yönetici suç duyurusunda, Gümüş'ün banka kartı ve cep telefonuna el koyduğunu ve kendisini ile eşini iş konusunda tehdit ettiğini belirtti.

Sözcü'den Evren Demirbaş'ın haberine göre, Akepe'li yönetici şöyle dedi:

"Ben Adıyaman Aile Destek Merkezi'nde Koordinatör olarak çalışmaktayım. Perihan Gümüş'ü Ak Parti Kadın Kolları Başkanı olması sebebiyle tanıyorum. Yaklaşık 4 buçuk yıldır Ak Parti yönetiminde Tanıtım Medya Başkanlığı yapıyorum. Dün saat 08.30 sıralarında Perihan Gümüş beni arayarak evine davet etti. İşe gitmeden önce Perihan Gümüş'ün evine uğradım. Birlikte oturduk, sohbet esnasında Perihan Gümüş'e daha önce vermiş olduğum maaş kartımı iade etmesini istedim. Ancak Perihan Gümüş kendisinin paraya ihtiyacı olduğunu bu nedenle banka kartını şu anda veremeyeceğini söyledi."

7 aydır maaş kartı Gümüş'te

"Ben maaş kartımı Perihan Gümüş'e 9 Mart 2020 tarihinde vermiştim. Çünkü kartı vermek zorunda kaldım. Şöyle ki Perihan Gümüş bana hitaben, ‘Ben Ak Parti Kadın Kolları Başkanıyım, benim sayemde işe girdin seni ben işe koydum bu nedenle maaşını bir süre yani Eylül 2020 tarihine kadar ben çekeceğim daha sonra maaş kartını sana iade edeceğim’ demişti. Dün Perihan Gümüş'ün evinde konuşmamız devam ederken Perihan Gümüş'e hitaben ‘Başkanım ben evlilik yaptım paraya ihtiyacım var benim maaş kartımı Eylül ayında verecektiniz. Ben maaş kartımı istiyorum’ dedim. O da bana paraya ihtiyacı olduğunu kartı veremeyeceğini söyledi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muharrem İnce'nin ziyaret ettiği Cerrahpaşa Tıp Fakültesinin Dekanı görevden alındı Karamollaoğlu, sosyal medyada gündem olan 'devrimci yumruğun' hikayesini anlattı Cüneyt Arkın'ın oğlundan mesaj Süper Loto sonuçları açıklandı. 42 milyon TL'lik rekor ikramiye 1 kişiye çıktı!