All News
20 Kasım 2023 ( 281 izlenme )
Reklamlar

Akp’li başkanın ‘yağ gibi akıyor’ dediği yol çöktü altı ise mağara çıktı

Akp’li başkanın ‘yağ gibi akıyor’ dediği yol çöktü altı ise mağara çıktı


Gaziantep’te akp’li Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun “yağ gibi akıyor” diyerek övdüğü Boğaziçi Bulvarı’nın asfaltı ilk yağmurda çöktü. Yolun altında mağara olduğu ortaya çıktı.
Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nin 6 ay önce açılışını yaptığı Boğaziçi Bulvarı 2. Etap Yolu dün yağan yağmurun ardından çöktü. 2022 yılı Kasım ayında yapımına başlanan yol 5 Mayıs 2023’te törenle hizmete açıldı. Yaklaşık maliyeti 24 milyon 582 bin TL olarak açıklanan bulvarın reklamlarında fotoğraflarını paylaşan Şahinbey’in AKP’li Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal medya hesabından yol için övgüler dizdi.

Tahmazoğlu yolun açılışından 2 gün sonra paylaştığı bir videoda, “Yağ gibi kayıyor dediklerinden. Boğaziçi Bulvarı 2. Etap hizmette. Geçenlerden yorum alalım” diye yazdı.

6 ayda yağmur nedeniyle çöktü
TELE 1’de yer alan habere göre, Başkan Tahmazoğlu’nun öve eve bitiremediği Boğaziçi Bulvarı’nın asfaltı, kentte iki günden bu yana etkili olan yağış nedeniyle dün gece çöktü. Hizmete açıldıktan 6 ay sonra meydana gelen çökme nedeniyle yol gece ulaşıma kontrollü olarak kapatıldı. Bugün ise Şahinbey Belediyesi’nin iş makineleri çöken yolun onarımı için sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmaya başladı.

Yolun altından mağara çıktı
tele1.com.tr’in ulaştığı belediye kaynakları çökmenin meydana geldiği yolun altında mağara olduğu bundan dolayı çökmenin meydana geldiğini açıkladı. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akepe'li Bakan: İnternetin esiri olan gençlik istemiyoruz,Okçuluk, ata binmek, güreş gibi sporumuz var Tanju Özcan'ın belediyede ne iş yaptığını bilmiyoruz dediği Akepe kadın kolları başkanı ortaya çıktı Bir ittifak daha kuruluyor. Eylül Sonunda Açıklanacak Afrin operasyonunda yaşamını yitiren asker sayısı üçe çıktı