All News
25 Temmuz 2022 ( 9405 izlenme )
Reklamlar

Aranan Albay L. Göktaş olduğunu iddia eden sosyal medya hesabı, Kasetler yayınlayacağını belirtti 'Ey saraydaki firavun, bütün kirli işlerini biliyorum'

Firari emekli Albay Levent Göktaş'a ait olduğu iddia edilen sosyal medya hesabından mesajlar geldi. Göktaş, "Yarından itibaren videolu anlatımlarım olacak. Net söylüyorum bazıları bu gece uyku uyumasın" dedi.

Necip Hablemitoğlu suikastının planlayıcısı olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan firari emekli Albay Levent Göktaş’a ait olduğu iddia edilen sosyal medya hesabından mesajlar geldi.

“Bu akşam saat 22.00’da her şeyi belgeleri ile açıklamaya başlıyorum. Yarından itibaren video çekmeye de başlayacağım” diyen Göktaş, “Yarından itibaren videolu anlatımlarım olacak. Net söylüyorum bazıları bu gece uyku uyumasın” ifadelerini kullandı.


Göktaş’a ait olduğu iddia edilen hesaptan şu paylaşımlar geldi:

“1Herkese iyi akşamlar. Güven Sorunu olmaması için herhangi bir şüphe olmaması için belgeleri de yarın videolu bir şekilde açıklayacağım. Daha doğru olacağını düşünüyorum. Ayrıca Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmadım.Kendimi Harp Okulundan mezun olmuş Teğmen gibi hissediyorum.

2Yarından itibaren videolu anlatımlarım olacak. Net söylüyorum bazıları bu gece uyku uyumasın. Gerçek neymiş yarın görüşeceğiz. Beni Yere göğe sığdıramayıp dar zamanda yanımda olmayanlar k**** kursağında büyüyenler görüşeceğiz. Beni kullanıp bir kenara atanlar kabusunuz olacağım.

3Siz korunaklı konaklarda kalırken ben sırt çantası ile orada burada geziyordum. K**** kursağında büyüyenler uyumayın lan uyumayın o tuğlayı Yarın çekiyorum. Altta kalanın canı çıksın!

4Ve şunu aklınızdan çıkarmayın beni Sedat Peker ile karıştırmayın! Devlet denilen aygıtı başınıza geçiririm! Ben yanarsam Siz de yanarsınız net!”

Ey saraydaki firavun!. Her tarafa korku salan firavun. Unutma her firavunun bir Musa'sı vardır. Suriye'deki bütün kirli işlerini biliyorum. Petrolden tut silah kaçakçılığına kadar.! Sedat Peker olmadığımı herkes görecek.! Senin iznin olmadan Suriye'ye bir çekirdek girmiyor.!
Bu yazılara bazı sosyal medya kullanıcıları şöyle cevaplar verdi:

Ben yanarsam siz de yanarsınız demek, gelin anlaşalım demektir. 

Yani kirli çamaşırları sergilememi istemiyorsanız pazarlık masasına oturalım çağrısı mı bu? Ortada bir kir varsa bu devlet olsa dahi neden susuyorsunuz?

Hablemitoğlu Cinayeti nedeniyle aranan Levent Göktaş kimdir? 

Mustafa Levent Göktaş'ın mesleği nedir? Levent Göktaş kimdir? sorusu gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. Emekli Albay Mustafa Levent Göktaş hakkında merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik.  

Mustafa Levent Göktaş, 8 Haziran 1959 tarihinde Erbaa, Tokat'ta dünyaya geldi. 
Emekli albay olan Levent Göktaş, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde çalıştığı dönemde, PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın Suriye'den çıkarılması ve Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinde görev aldı.   

Genelkurmay Başkanlığı'na bağlı Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesindeki Muharebe Arama Kurtarma Birliği'nde alay komutanlığı görevinde bulundu. 
Türk Silahlı Kuvvetleri'nde 3 adet üstün cesaret ve feragat madalyasına sahip olan tek kişi olduğu ifade ediliyor. 
2004'te askerlikten emekli olduktan sonra serbest avukatlık yapmaya başladı.  Levent Göktaş, Rusça, İngilizce, Arapça ve Kürtçe bilmektedir.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eşine yumruk attığı öne sürülen Ali İhsan Varol'dan açıklama: Konuşsam da kadının beyanı esastır Numan Kurtulmuş . Şehit olarak göçmeyi nasip etmesi için dua ediyorum YUNAN BASININDA AK PARTİ VE MHP İTTİFAKI Binali Yıldırım evinin mutfağında aşure yaptı, ortaya renkli görüntüler çıktı.