All News
24 Ocak 2018 ( 478 izlenme )
Reklamlar

Parasını çekemeyince Atm'yi kırdı

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde bir vatandaş, arıza nedeniyle parasını çekemeyince PTT'ye ait otomatik para çekme makinesini kırdı.

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde yaşayan S.İ., ilçe merkezinde PTT'ye ait otomatik para çekme makinesinden (ATM) para çekmek istedi.

 Arızalı olduğu için para çekemeyen S.İ. eline geçirdiği bir çöp kutusuyla ATM'nin ekranına vurarak kırdı.

PTT yetkilileri, güvenlik kamerası görüntülerinden ATM'ye zarar verdiği tespit edilen S.İ. hakkında şikayetçi oldu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Soma davasında karar çıktı. 1 günlüğüne dahi tutuklanmayan Maden ocağı sahibi için beraat kararı verildi Kılıçdaroğlu'nun amacı ne? Sözlerinden Soruşturma açtılar. KRT ve Sarıgül detayı Şarkıcı Gülşen'i tutuklatan savcı 'Kafalarına sıkacağız' diyenler için bakın ne yapmış. Yıldırım: "Bu dünyada en büyük büyüme oranını gerçekleştiren ülke Türkiye"