CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, AKP tarafındanCHP'ye belediye başkanları ile ilgili bir "pazarlık" önerisi geldiğini ancak CHP'nin bunu kabul etmediğini söyledi. CHP Aydın İl Başkanlığı'nın Atatürk Spor Salonu'nda yapılan olağan kongresinde konuşan Tezcan, "Türkiye 17 aydan bu yana olağanüstü şartlar altında yaşıyor. Türkiye'de olağanüstü hal şartları dediğimizde basit bir anayasal durumdan bahsetmiyoruz. Bir darbe ekibinden bahsediyoruz" dedi.
Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın görevden alınmasıyla ilgili
"Bu, iktidar eliyle belediye başkanlarına kumpas kurma planıdır" yorumunda bulunan Tezcan, "Biz bu kumpasa ortak olmayacağız. Belediye başkanlarımızı size yedirmeyeceğiz. Bize kirli bir pazarlık önerdiler. 'Biz kendi işimize gelmeyen belediye başkanlarını istifa ettireceğiz, siz de istifa ettirin.
İstifa etmezlerse savcılık, adliye yolu açılır' dediler. Biz buna ortak olmadık çünkü belediye başkanlarımızın verilmeyecek bir hesabı yoktur. Belediye başkanlarını görevden almak halkın iradesine kumpas kurmaktır" ifadelerini kullandı.
Bugün seçim olsa, partilerin alacağı oy oranları.266 izlenme
Seçimin ardından en çarpıcı açıklamalar Ali Babacan'dan geldi. 6875 izlenme
Akp'ye göz kırpan şahıs hakkında açtı ağzını yumdu gözünü.1691 izlenme
Antalya’da 7 ve 8 yaşlarında 2 çocuğu taciz eden imam tutuklandı675 izlenme
Kendini Din Alimi Zanneden Bazı Gericiler saçmalamanın boyutunu her geçen gün biraz daha arttırıyor.448 izlenme
Bir teyzenin gündeme dair efsane konuşması1094 izlenme
Eski futbolcu, Sözde din adamı ve kendisini işadamı olarak tanıtan şahıslar neden bir araya gelir?2653 izlenme
Yine algı oyunları. Bir dizide, hastane randevu sisteminin çok iyi çalıştığı empoze etmeye çalışıldı622 izlenme
Prof. Dr Naci Görür: ''Ne 11 bini? bu bakkal hesabına bile uymuyor''
Şiddet ve işkence gördüğü için eşini öldürdüğünü ifade eden kadının korkunç ifadesi ortaya çıktı.
Motosiklet sürücüsü ile servis şoförü arasında yaşananlar sosyal medyada, kim haklı? tartışması çıkardı
S. PEKER UYARDI: OYUNU KURANLARA HİZMET ETMEYİN