All News
21 Aralık 2022 ( 662 izlenme )
Reklamlar

Ekrem İmamoğlu'nun Özel Hayat Görüntülerini Paylaşan Şahsa M. Ongun'dan Tepki

Sözde muhabirin paylaştığı video ⬆

Murat Ongun’dan İmamoğlu’nun restorandaki görüntüsünü paylaşan şahsa: Allah kötü niyetlilerin kalbine iyilik versin


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu’yla bir restoranda oturduğu ve gizli çekilmiş görüntüleri paylaşan Yeni Şafak adlı kağıt parçasının muhabirine cevap verdi: “Allah kötü niyetlilerin kalbine iyilik versin.”


Sözde muhabir, salı günü Twitter’dan İmamoğlu olduğu anlaşılan birinin bir restorandaki görüntülerini paylaştı.


Kağıt parçasının muhabiri, görüntülerde bir kadehten içki içtiği anlaşılan İmamoğlu hakkında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Ablam bana ‘Ekrem Kardeşimin yüzünde Rabbi yessir gördüm’ dedi” sözüne atıfla videonun üstüne “Rabbi yessir” diye yazdı.

Ongun’sa tweet’e verdiği cevapta şunları yazdı: “Sevgili gazeteci kardeşim; Ekrem Bey’in eşiyle hafta sonu geçirdiği zaman kimseden gizli değildir. Ailesine, eşine zaman ayıran ve birlikle vakit geçirenleri karalamak size bir şey kazandırmaz. 
Allah kötü niyetlilerin kalbine iyilik versin der, geçeriz.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Peker'den Yine Birilerinin Uykularını Kaçıracak Açıklamalar Türkiye'de çok satılan maden suyu İsviçre'de toplatılıyor. AA, akepe'lilerin tepki gösterdiği fotoğrafı kaldırdı Aziz Sancar: Dünya bizi bilimle tanısın diye bilimde kuvvetli olmalıyız