Anasayfa
02 Eylül 2024 ( 149 izlenme )
Reklamlar

Denetimli serbestlikle tahliye edilen şahıs 2 kişiyi öldürdü 1 kişiyi ağır yaraladı


Ömür boyu hapis cezasına çarptırılmış olmasına rağmen, denetimli serbestlikle tahliye edilen şahıs, 2 kişiyi öldürdü market çalışanı 16 yaşında bir genç kızı ağır yaraladı
İzmir'de daha önce cinayetten hapis yatan Bülent Şengün dün gece gasp ve soygun sırasında iki kişiyi öldürdü. Market çalışanı 16 yaşındaki çocuğu da ağır yaralayan saldırgan yakalandı.

Bülent Şengün önce taksici Arif Karabacak'ı gasp edip tabancayla öldürdü, ardından yoldan geçen bir hafif ticari aracı gasbetti. Gittiği marketi de soymaya çalışan zanlı, kendisine direnen iş yeri çalışanı 16 yaşındaki İlayda Algar'ı yaralayıp, daha sonra ise ATM'den para çeken Engin K.'yı da gasbederek, tabancayla vurarak öldürdü. Şüpheli, kaçtığı araçla polisin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

PARA İÇİN TAKSİCİYİ ÖLDÜRDÜ

İddiaya göre, Ayrancılar Mahallesi'nde Arif Karabacak'ın kullandığı 35 AP 582 plakalı taksiye binen Bülent Şengün, Yazıbaşı Mahallesi'nde gitti. Yanında tabanca bulunan Bülent Şengün, taksici Karabacak'ı bir tarlada gasbetti. Tabancayla Karabacak'ı ensesinden vuran şüpheli, takside bulunan paraları alarak kaçtı.

Yola çıkan Bülent Şengün, bu sefer sürücüsü öğrenilemeyen 35 AP 6716 plakalı bir hafif ticari aracı gasbetti. Bu araçla kaçan Şengün, Torbalı ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'ne giderek bir markete girdi. Marketi de soymaya çalışan Şengün, kendisine direnen market çalışanı İlayda Algar'ı tabancayla vurarak kayıplara karıştı. Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen polis ve jandarma ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

ATM'DEN PARA ÇEKEN KİŞİYİ DE ÖLDÜRDÜ

Art arda suç işleyen Bülent Şengün, gasbettiği hafif ticari araçla Karabağlar ilçesine geldi. Şengün, Paşaköprü Mezarlığı yakınındaki bir ATM'den para çeken Engin K.'yı da gasbedip, tabancayla vurdu.

Hafif ticari araçla kaçan Şengün, Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi'ne gittiği sırada polis tarafından yapılan takip sonucu yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bülent Şengün'ün gasbettiği Arif Karabacak ile ATM'den para çeken Engin K.'nin öldüğü, market çalışanı İlayda Algar'ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

2004'TE CİNAYETTEN TUTUKLANMIŞ

Öte yandan iki kişiyi öldürüp, bir kişiyi ağır yaralayan Bülent Şengün'ün 2004 yılında öldürülen Salih Şahin'in katil zanlılarından biri olduğu öğrenildi. Bir arkadaşıyla birlikte Şahin'i parası için öldüren Şengün'ün 2019 yılında denetimli serbestlikle hapisten çıktığı, itiraz üzerine 2020 yılında bir kez daha tutuklandığı ve kısa süre önce tahliye edildiği ortaya çıktı

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Aralık Ayında 'heyecanlanıyorum, şöyle bir uyusak da 6 ay sonra uyansak çok farklı olacak” demişti. O sözler sosyal medyada tekrar gündem oldu. "Çin Seddi Nerededir?" Sorusunda 2 Joker Kullandı, Sosyal Medyada Gündem Oldu Bir çoban Geçtiğimiz Yıllarda, Et Sorununa Böyle Çözümler Sunmuştu Gericiler artık iyice saçmalamaya başladı. Mezara gömdükleri kişiyle telsizle konuştular