All News
20 Mayıs 2020 ( 4120 izlenme )
Reklamlar

Ekrem İmamoğlu, O akepe'li Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Süleyman Soylu ve yolladığı müfettiş hakkında suç duyurusunda bulundu.
Sözcü’de yer alan habere göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı dönemi nedeniyle ilgili, 27 konuda soruşturma izni verilmesi üzerine, izni veren Süleyman Soylu ve yolladığı müfettiş hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunu, İmamoğlu’nun avukatı Kemal Polat, bugün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak gerçekleştirdi.
MÜFETTİŞ AKEPE ADAYI ÇIKMIŞTI
 
Bir müfettiş ile 1620 kişi arasında değişen heyet tarafından yapılan incelemede, onbinlerce evrak üzerinde toplam 10 bin 451 işlem araştırıldı. İmamoğlu’nun görevde olmadığı tarihlerde yapılan bir işlem için de soruşturma kararı verildi. Soruşturmaları yürüten müfettiş Arif Yıldırım‘ın ise 2015’te akepe’den milletvekili adayı olduğu anlaşılmıştı.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bahçeli’den Özgür Özel’e: Siyasette itibarı sıfırlanmış insan İyi parti yerel seçimler için ittifak yapıp yapmayacağı konusunda kararını verdi Yiye Yiye Doymadılar Suriye devlet tv.si: Suriye güçleri birkaç saat içinde Afrin'e girecek