Anasayfa
31 Mart 2019 ( 1642 izlenme )
Reklamlar

Akepe'lilerin katlettiği Saadet üyeleri için açıklama yaptı: Partilerin sorgulanmasını doğru bulmuyorum.

Erdoğan'dan öldürülen Saadet üyelerine ilişkin açıklama: Partilerin sorgulanmasını doğru bulmuyorum.

Tayyip Erdoğan, Malatya, Pütürge'de yaşanan olaya ilişkin konuşarak 'Bu durum partiler arası bir sorgulamaya dönmemeli. Partilerin bundan dolayı yargılanmasını doğru bulmuyorum' dedi.


Tayyip Erdoğan, oy verdikten sonra bugün yaşanan olaylara ilişkin açıklamada bulundu.

Erdoğan Malatya, Pütürge'de iki Saadet üyesinin öldürülmesine ilişkin açıklamasında "İki vatandaşımızın ölümü beni ciddi anlamda üzmüştür" ifadelerini kullandı.

"Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı konuyla ilgileniyor. Yargı süreci gerekli araştırmaları yapıyor. Ben bu iki arkadaşımıza rahmet diliyorum" diyen Erdoğan, akepe'nin suçlanmaması gerektiğini savunarak şunları söyledi:

"Bu durum partiler arası bir sorgulamaya dönmemeli. Partilerin bundan dolayı yargılanmasını doğru bulmuyorum. Dudaklarımızın arasından çıkacak sözler büyük önem taşıyor."

Erdoğan, seçim sonuçlarını İstanbul'dan izleyeceğini, sonrasında basın açıklaması yapıp Ankara'ya gideceğini açıkladı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akp genel başkanı: Bu seçim Türkiye için çok önemli, dünyanın en büyük 10 ülke ekonomisine girmesi 2023'te yapılacak tercihe bağlıdır' Cinayetle İlgili Şok Bilgiler, Olayın Ardından Takip Edilen Zanlılardan Biri Milletvekilinin Evine Kaçmış. Şimdi de sunucuya Sardı: Yorum İşine gelmeyince 'Kızım' diye hitap ederek sosyal medyadan cevap verdi. Kılıçdaroğlu , yandaş medyaya çok sert konuştu ; '' AKŞENER ADAY DEĞİL Mİ ? ''