'Kelime Oyunu' isimli yarışma programının sunucusu Ali İhsan Varol hakkında eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla 3.5 yıl hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Varol, "Böyle bir iftiraya karşı sessiz kalınamaz. Konuşsam da kadının beyanı esastır" dedi.
Bir gazetenin haberine göre, İstanbul Ailenin Korunması Bürosu tarafından başlatılan soruşturma tamamlandı.
İddianameyi kabul eden Asliye Ceza Mahkemesi, Ali İhsan Varol'un 3.5 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanmasına karar verdi
Varol'un eşi Ayşe Varol, Aralık'ta Sarıyer Polis Merkezi'ne giderek eşinin kendisine önce hakaret ettiğini, ardından da yumruk attığını iddia ederek şikâyetde bulunmuştu.
İddia üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Varol, "Böyle bir iftiraya karşı sessiz kalınamaz. Konuşsam da kadının beyanı esastır. Sistem gerçekten şiddete uğrayan kadınların kurtarıcısıysa eğer varsın bu çamurun izi bende kalsın. Gam yemem. Hakikat er geç ortaya çıkar” diye yazdı.
Akepe sözcüsü: Erken seçim yok demiştiniz diyorlar tabiki demeyiz1663 izlenme
Avrasya Tünelinde şüpheli araç ateş edilerek durduruldu: 1 ölü, 2 yaralı1129 izlenme
MHP'li Kaya: Allah'tan, zamanında bizi uyarmıştı; 'gerekirse papaz elbisesi bile giyerim' diye1519 izlenme
Gülse Birsel ''CHP, CANIM SEN HAYIRDIR YA?'16137 izlenme
O Miting yaparken oğlunun gemicikleri Türkiye - İsrail arasında mekik dokuyormuş637 izlenme
Mansur Yavaş duyurdu! ANKAPARK davası sonuçlandı347 izlenme
Maltepe'de sayım rezaletleri bitmek bilmiyor: Sayılmış sandıklara iptal386 izlenme
Barlas; Suçlu Davutoğlu’ydu!628 izlenme