All News
11 Ocak 2022 ( 22876 izlenme )
Reklamlar

Maddi zorluk yaşadığını söyleyen Şarkıcı, boğaz kenarında lüks restoran açtı! Sosyal Medyadan tepki yağdı

Pandemi döneminde konserlerin yapılamaması nedeniyle, "Geçinemiyorum, idare edemiyorum. Bakmamız gereken çoluğumuz çocuğumuz var" diyerek isyan eden şarkıcı kadın, deniz kenarında ultra lüks restoran açarak herkesi şaşkına çevirdi ve kısa sürede Twitter'dan tepki yağdı.

BOĞAZA SIFIR MEKAN AÇTI

Şarkıcı kadın, Anadolu Hisarında lüks bir restoran açtı. Restorana kızının ismini verdi.
Şarkıcı kadının restoranında Gaziantep mutfağından lezzetler sunacağı öğrenildi. Boğaza sıfır olan lüks restoranın içi de modern eşyalarla dekore edildi.


TWİTTER'DA TEPKİ ÇEKTİ

Şarkıcı kadının yeni mekan açtığını gören sosyal medya kullanıcıları, Twitter'dan "Hani geçinemiyordu?n" diyerek tepki gösterdi. İşte şarkıcı için yapılan bazı yorumlar...

'Geçinemiyorum' deyip boğaz kenarında restoran açan Demet Akalın'a tepki yağdı


DİŞÇİYE BİLE İKİ LÜKS ARABAYLA GİTTİLER

Diş ağrısı çeken şarkıcı kadın, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Dişçiye bile iki ayrı son model arabayla giderken, tüm dikkatleri üzerine çekmişti.


Eşi Okan Kurt’tan anlaşmalı bir şekilde boşanan şarkıcı kadının eşinin borçları yüzünden mal kaçırmak için hileli bir şekilde boşandığı iddia edilmişti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Parti Kuruyor mu? Ünlü Gazeteci O Soruların Kesin cevabını verdi. Tayyip Tarımda Kendine Yeten Ülke Olduğumuzu İddia etti. Peki Gerçek Ne? Bulgaristan Başbakanı Türk iş insanları ile görüştü O Cinayet Çözüldü: 4 kişi tutuklandı