All News
14 Ağustos 2022 ( 36 izlenme )
Reklamlar

Gelecek Partisi Konya'ya gidecek olan Erdoğan'a hoş geldin pankartı: Davutoğlu'nun memleketine hoş geldiniz

Gelecek Partisi Konya'ya gidecek olan Erdoğan'a hoş geldin pankartı: Davutoğlu'nun memleketine hoş geldiniz

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı, İslami Dayanışma Oyunları için bu akşam Konya'ya gidecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan için pankartlı bir resepsiyon hazırladı. "Sn. Cumhurbaşkanımız, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Memleketi Konya'ya Hoş geldiniz" şeklinde kentte bazı üst geçitlere bu pankartların asılması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5. İslami Dayanışma Oyunları'nın açılış töreni için bu akşam 20:00'de Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda olacak.

LİDERLERLE YEMEK YİYECEK
Açılış öncesinde Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve çok sayıda devlet başkanıyla akşam yemeğinde bir araya gelecek.

"DAVUTOĞLU'NUN MEMLEKETİNE HOŞ GELDİNİZ"
Şehirde büyük organizasyonun son hazırlıkları tamamlanırken, bazı üst geçitlere Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığındaki Gelecek Partisi'nin pankartları asıldı. Söz konusu pankartlarda şunlar yazıyordu: "Sn. Cumhurbaşkanımız, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Memleketi Konya'ya Hoş geldiniz" ifadelerinin yazdığı görüldü.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

iki öğrenciyi katlettiğini itiraf ederek, 'Mehmet Ağar derin devletin başında' dedi Hüda Par adlı partinin başkanı: ''Hangi bakanlık bize verilirse verilsin; o bakanlığı en iyi şekilde yönetme ve siyaset öğretme konusunda herhangi bir eksiğimiz olmayacaktır" Büyük tepki çeken iddia. 3. havalimanının adı Abdülhamit Han mı olacak? Yandaş Rektör Atanmasını Protesto Eden Öğrencilerin Evlerini Basıp Gözaltına Aldılar