Anasayfa
25 Şubat 2018 ( 2882 izlenme )
Reklamlar

Ayşen Gruda hülya koçyiğit'e seslendi: Daha ne yapsınlar, kamçıyla mı dövsünler bizi?

Sinema ve tiyatro sanatçısı Ayşen Gruda, Hülya Koçyiğit'in "Ülkede baskı yok, aksine herkes fazla özgür" sözlerine yanıt verdi. Gruda, Erdoğan'ı öven Koçyiğit'e, "Daha ne yapsınlar pardon, kamçıyla mı dövsünler bizi? Hülya Hanım bu hülyalardan bir an evvel uyansın" dedi. 

Ayşen Gruda, Posta gazetesinden Oya Çınar'a verdiği röportajda, Hülya Koçyiğit ile ilgili soruyu şu şekilde yanıtladı:

"Sevgili Hülya, daha ne yapsınlar pardon, kamçıyla mı dövsünler bizi? Hülya Hanım bu hülyalardan bir an evvel uyansın. Kendisine teşekkür ederiz bu pek engin düşüncelerini bizimle paylaştığı için. Ama bunları lütfen kendine saklasın. Çok seveni var, eski bir sanatçı. Bu laflar hiç hoş değil. Benim çok tuhafıma gitti..."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mansur Yavaş ile Öğrenciler Arasında İlginç Diyaloglar İlk defa haklı çıktığı sözler, sosyal medyanın yeniden gündeminde Şimdi de Oyuncak Kedi Oynatan İ. Melih Gökçek Yine Alay Konusu Oldu Tayyip'in 2020 Yılında Yaptığı Konuşma Yeniden Gündemde: 'Dolar 10 TL Olacak hazine iflas edecekti'