All News
17 Temmuz 2018 ( 2367 izlenme )
Reklamlar

iddia: Kılıçdaroğlu istifa ediyor! MYK'da görevi Muharrem İnce'ye devretmek için kurultay çağrısı yapacak

CHP'den yapılan açıklamada yarın saat 11:00'da seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere MYK'nın toplanacağı duyurulmuştu. bu gelişmelerle alakalı bomba bir iddia geldi: Kılıçdaroğlu görevi İnce'ye devredecek.

Kılıçdaroğlu'nun istifa edeceği de iddia edildi.


CHP kulislerinden sık sık özel duyumlar alan bir gazete yazarı, CHP'nin yarın (Salı) günü saat 11'de yapacağını duyurduğu kritik MYK toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık görevini Muharrem İnce'ye devretmek için kurultayı toplayacağını açıklayacağını iddia etti.

KILIÇDAROĞLU GENEL BAŞKANLIĞI İNCE'YE DEVREDECEK

Sevilay yılman adlı gazete yazarının sosyal medya hesabından attığı mesajda şöyle yazdı:

Aldığım duyumlara göre yarın toplanacak MYK da #kemalkılıçdaroğlu GB görevini @vekilince ye devretmek için kurultayı en kısa zamanda toplayacağını açıklayacakmış.Zaten olması gereken buydu ama Kemal Bey’in bunu bu kadar çabuk yapacak olması açıkçası şaşırttı beni .

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Peker'den Suriye paylaşımları: İktidardaki bazı aileler daha zengin olsun diye mi biz bu bedelleri ödedik? Kılıçdaroğlu: 'Darbelere karşı olduğum için saraya gitmiştim ama haram diye ikram edilen pastayı bile yemedim' Gülse Birsel: Tarihin en büyük ahlaki çöküşünü yaşıyoruz ENGİN ÖZKOÇ: "ŞEHİTLERİMİZE KELLE DİYEN HAYSİYETSİZDİR"