All News
09 Mayıs 2022 ( 59 izlenme )
Reklamlar

İmamoğlu – Ali Koç Polemiğinde Bir Diğer Gelişme! Fenerbahçeli Fazıl Say’dan Tepki İçeren Sözler

İmamoğlu – Ali Koç Polemiğinde Bir Diğer Gelişme! Fenerbahçeli Fazıl Say’dan Tepki İçeren Sözler

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na söylediği laflar neticesinde ikili arasında karşılıklı diyaloglar halinde tartışma boyutunda söylemler gerçekleşmişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ekrem İmamoğlu’na verdiği tepkide bordo – mavi kravatla stada maç yapmaya gelen hocası ile, yine mavi – bordo kravat ile divan başkanlarına ziyarete gelen İmamoğlu’na kime neyi ispatlamaya çalıştıkları yönde soru yönelterek aynı zamanda ağır hakaretler içeren kitabın kendilerine hediye olarak getirilmesinde ki manayı da dile getiren Ali Koç’a, İmamoğlu cephesinden yanıt gecikmedi.

İmamoğlu bu söylemler neticesinde Ali Koç’a şu şekilde cevap vermiştir. “ İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir”. Komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesine zarar vermemesi dileğiyle” ifadelerini kullanarak Ali Koç’a karşılık vermişti.

Bu diyaloglara bir yeni isim eklendi Fazıl Say

Pek çok mecrada Fenerbahçeliler tarafından İmamoğlu’na tepki yağar iken bu tepkilere bir yeni isim daha eklendi. Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Fazıl Say’da, İmamoğlu’na tepki gösterdi. Kısaca özetle belirtmek gerekir ise İmamoğlu’na “ istanbul’un 3 büyük takımı ile takışırsan orada dur, seçilir isen anca Rize milletvekili olursun “ diyerek tepkisini göstermiş oldu. Fazıl Say daha yıllar önce ki yaşanılan bir olay üzerine gazeteciler ile fotoğraf çekilen Ekrem İmamoğlu’na o olayda da tepki göstermişti.

Fazıl say kimdir?

Fazıl Say, 4 yaşından beri piyano ile ilgilenen ve bu konuda ki yeteneği ile dünyaca ünlü bir piyanist olmayı başaran sanatçımızdır. Fazıl Say, Ankara Devlet Konservatuarından piyano bölümünden mezun olmuştur. Konser kariyerine; 1995 yılında New York’ta yapılan yarışma neticesinde birinci olması ile başlamıştır. piyona çalmasının yanı sıra pek çok alanda ( orkestra, oratoryolar, piyona konçertoları ve piyano eserleri için ) şarkı besteleri de yapmıştır. Şiir ve edebiyata olan ilgisi sayesinde bunları sanatına da yansıtmaya başarmıştır. Son olarak 2008 yılında kendisi “ Kültür Elçisi “ unvanı ile görevlendirilmiştir.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'IŞİD bombacısı' sanık ilk duruşmada tahliye edildi Kaymakamlıktan muhtarlara: 'Kanal İstanbul Hakkında Konuşmayın, halka bilgi vermeyin' Siyasi Baskı İle Olay Tv Kapatılıyor. Yolsuzluk ve rüşvet raporunda Türkiye Avrupa birincisi seçildi