Anasayfa
08 Mayıs 2024 ( 294 izlenme )
Reklamlar

İstanbulda dehşet. Atılmasından 5 ay sonra okulu basan Iraklı öğrenci, müdürü ağır yaraladı

Katil okula girip çıkarken 🔼
İstanbul Eyüpsultan'da bir lisede skandal bir olay yaşandı. Irak asıllı olduğu belirtilen Y.K. isimli öğrenci okuldan atıldı. Öğrenci atılmasından 5 ay sonra okulu silahla bastı. Y.K. isimli öğrenci atılmasından sorumlu tuttuğu müdür İbrahim Oktugan'ı silahla ağır yaraladı.

İstanbul'da Irak asıllı olduğu öne sürülen Y.K. adlı öğrenci Eyüpsultan ilçesindeki özel bir lisede Aralık 2023'de öğretmeni ve ardından okul müdürü İbrahim Oktugan’la sorun yaşadı. Öğrenci yaşadığı bu sorunlardan dolayı okuldan atıldı.

Y.K. isimli öğrenci 5 ay sonra liseyi silahla bastı. Atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan'ın odasına giren öğrenci, yanındaki silahla 5 el ateş etti. Oktugan ağır yaralanırken Y.K. olay yerinden kaçtı.

Silah seslerini duyan öğrenci ve öğretmenler panik halinde sınıflarından dışarı çıktı. Oktugan hastaneye kaldırılırken durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Kaçan öğrenci aranırken Saldırıdan 1 saat sonra sosyal medya hesabından "kafasına iki tane sıktım" paylaşımı yaptığı belirtiliyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bazı Belediyelerde İyi parti ile Akp işbirliği Ali Koç kazandığı seçim sonrasında öyle bir Atatürk konuşması yaptı ki herkes ayakta alkışladı .. Seçim Hilelerinin zemini şimdiden hazırlanmaya başlandı. CHP'li vekilden şok açıklamalar. Artvin’de seçimi kazanan CHP, Ensar Vakfı’na verilen binayı geri aldı