Anasayfa
20 Ağustos 2022 ( 77 izlenme )
Reklamlar

İsveç, Türkiye'nin kırmızı bültenle aradığı dolandırıcıyı iade edecek!

İsveç, Türkiye'nin kırmızı bültenle aradığı dolandırıcıyı iade edecek!

Türkiye ile NATO'ya katılmak için mutabakat zaptı imzalayan İsveç, anlaşmanın şartlarını yerine getirmeye başladı. Bununla bağlantılı olarak, Türkiye'nin istediği ve kırmızı bültenle arandığı bir kişiyi iade edecekler.

Ülkenin devlet televizyonu SVT'nin haberine göre, Türkiye tarafından dolandırıcılık suçundan kırmızı bültenle aranan 35 yaşındaki bir kişinin Türkiye'ye iade edilmesine karar verildi.

ADALET BAKANI: RUTİN BİR UYGULAMA
İsveç Adalet ve İçişleri Bakanı Morgan Johansson, Yargıtay'ın kararını değerlendirirken, bunun rutin bir durum olduğuna dikkat çekti.


DOLANDIRICILIKTAN 14 YIL HAPİS CEZASI BEKLİYOR
2011 yılından bu yana İsveç'te yaşayan ve bu süre içinde iltica başvurusunda bulunan kişinin Türkiye'de dolandırıcılık suçundan 14 yıl hapis cezasına çarptırıldığı belirlendi.

DÖNMEMEK İÇİN DİN DEĞİŞTİRMİŞ
Sanıkların Türkiye'ye iade edilmemek için Hristiyanlığa geçtiği söyleniyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1954 doğumlu Erdoğan, tek partili dönemde 75 kişilik sınıflarda okudum dedi. tek partili dönem 1950 öncesi idi CHP Grup toplantısına Katılan Ekrem İmamoğlu böyle anons edildi Akp'lilerin Büyük yalanını Yerinde Deşifre ederek Halka seslendi Mhp'li vekilin telefon kırma şovunun düzmece olduğu iddia edildi