Tayyar ve Özlem Öz çiftiyle ilgili flaş gelişme Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında 4 ayrı suçtan soruşturma başlatılan ve yurt dışı yasağı konulan Tayyar Öz ile eşi fenomen Özlem Öz'ün tüm mal varlıklarına el konuldu. Dilan ve Engin Polat davasına dahil edilen 12 kişinin de mal varlıklarına el konulduğu öğrenildi.
Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasının ardından gözlerin çevrildiği doktor Tayyar Öz ve eşi fenomen Özlem Öz hakkında başlatılan 4 soruşturma kapsamında yeni bir gelişme yaşandı.
Gazeteci Murat Ağırel, Öz çiftinin tüm mal varlıklarına el konulduğunu duyurdu. Ağırel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Tayyar ve Özlem Öz çiftinin de taşınır taşınmaz tüm mal varlıklarına el konuldu" ifadelerini kullandı.
POLAT DAVASINDA 12 KİŞİNİN MAL VARLIKLARINA EL KONULDU!
Murat Ağırel ayrıca, Dilan ve Engin Polat davasına dahil edilen 12 kişinin de mal varlıklarına el konulduğunu şu sözlerle aktardı:
"Polat davasına dahil edilen 12 ismin; Eylül Öztürk, Feyzanur Başar, İlayda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Nurgül Yiğit, Tolunay Topal, Tuğba Demirhan, Yavuz Selim Korkut... Taşınır taşınmaz tüm mal varlıklarına el konuldu."
NE OLMUŞTU?
Engin ve Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gösterişli hayatları nedeniyle Tayyar ve Özlem Öz çifti de gündeme gelmişti.
Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne farklı tarihlerde yapılan ihbarlar üzerine yapılan araştırma sonucunda 24 Kasım 2023 tarihinde Tayyar Taylan Öz ve Özlem Öz hakkında "resmi belgede sahtecilik", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek" ve "vergi usul kanununa muhalefet" suçlarından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı.
Tayyip'ten Temel Karamollaoğlu'na Büyük Ayıp7057 izlenme
Havuz kanalı a haberde Aşağılık Sözlerle Meral Akşener'e Hakaret ettiler1250 izlenme
Mansur Yavaş'ın Cumhuriyet Bayramına özel hazırlattığı video büyük ilgi gördü5887 izlenme
Engin Özkoç, 15 Temmuz hakkında konuştu akepe'liler çıldırdı9675 izlenme
Erdoğan'ın tehditlerine Ekrem İmamoğlu cevap verdi2015 izlenme
Depremde ölü sayısının artma nedenlerinden biri olarak gösterilen imar affının altında, akp İstanbul adayının imzası var.941 izlenme
Tayyip'in katıldığı canlı yayında merak ettiren kesinti3016 izlenme
Yandaş, nedense birdenbire adaleti hatırlamış ''Yanına bir de gizli tanık koydun mu tamamdır.''1341 izlenme
Birbirlerine hakaret edip fetoculukla suçlayınca canlı yayını bitirdiler
Erbakan'ın Oğlu olmaktan Başka Hangi Özelliği Olduğu Belli Olmayan Şahıs, anketlere göre %8 oy aldıklarını ileri sürdü.
Gazeteci Erk Acarer'in Merkez Bankası Başkanı ve Babası Hakkındaki İddiaları Gündemi Değiştirdi.
Ekrem İmamoğlu'na Bir Tepki de Fenerbahçe başkanı Ali Koç'tan