Tayyar ve Özlem Öz çiftiyle ilgili flaş gelişme Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında 4 ayrı suçtan soruşturma başlatılan ve yurt dışı yasağı konulan Tayyar Öz ile eşi fenomen Özlem Öz'ün tüm mal varlıklarına el konuldu. Dilan ve Engin Polat davasına dahil edilen 12 kişinin de mal varlıklarına el konulduğu öğrenildi.
Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasının ardından gözlerin çevrildiği doktor Tayyar Öz ve eşi fenomen Özlem Öz hakkında başlatılan 4 soruşturma kapsamında yeni bir gelişme yaşandı.
Gazeteci Murat Ağırel, Öz çiftinin tüm mal varlıklarına el konulduğunu duyurdu. Ağırel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Tayyar ve Özlem Öz çiftinin de taşınır taşınmaz tüm mal varlıklarına el konuldu" ifadelerini kullandı.
POLAT DAVASINDA 12 KİŞİNİN MAL VARLIKLARINA EL KONULDU!
Murat Ağırel ayrıca, Dilan ve Engin Polat davasına dahil edilen 12 kişinin de mal varlıklarına el konulduğunu şu sözlerle aktardı:
"Polat davasına dahil edilen 12 ismin; Eylül Öztürk, Feyzanur Başar, İlayda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Nurgül Yiğit, Tolunay Topal, Tuğba Demirhan, Yavuz Selim Korkut... Taşınır taşınmaz tüm mal varlıklarına el konuldu."
NE OLMUŞTU?
Engin ve Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gösterişli hayatları nedeniyle Tayyar ve Özlem Öz çifti de gündeme gelmişti.
Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne farklı tarihlerde yapılan ihbarlar üzerine yapılan araştırma sonucunda 24 Kasım 2023 tarihinde Tayyar Taylan Öz ve Özlem Öz hakkında "resmi belgede sahtecilik", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek" ve "vergi usul kanununa muhalefet" suçlarından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı.
Gemileri Karadan Yürütürüz Demişti, Meğerse Ne Yapmış?2440 izlenme
AA, akepe'lilerin tepki gösterdiği fotoğrafı kaldırdı4937 izlenme
Erdoğan: Denizlerimizin kenarlarını, orman alanlarını betona çevirme gayretinde olanlar var3853 izlenme
Çocuk yaşta evlilik affı yeniden Meclis'e geliyor.2110 izlenme
Aydın Tümen, Fransa'dan randevu alabilmek için uçak siparişi verildiğini açıkladı558 izlenme
Erbakan'ın son sözleri; Memleketi bunlardan kurtarın1624 izlenme
Akepe sözcüsü: Kılıçdaroğlu Kaşıkçı cinayetini örtbas etmeye çalışıyor660 izlenme
Gaffar Okan dahil bir çok cinayette imzası olan terör örgütünün partisi Hüdapar'ı biraz tanıyalım1322 izlenme