Anasayfa
04 Ağustos 2024 ( 196 izlenme )
Reklamlar

İ. M. Gökçek'in iftirası elinde patladı.

 

İ. Melih Gökçek yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. 

Sürekli olarak yalan paylaşımlar yapan Gökçek bu kez bu de ‘sahte’ bir fotoğraf ile İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'na seslendi. 

İmamoğlu’na mason olup olmadığını soran Gökçek'e bir kullanıcıdan cevap geldi ve gerçek ortaya çıktı. Kullanıcı şu ifadelere yer verdi; 'Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası (HKEMBL) üye kartı ile birlikte diğer bazı belgelerle birlikte Hürol Taşdelen’in bahsi geçen belgenin sahteliği ile ilgili aşağıdaki hususları vurguladığı görülmüştür:

“Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası (HKEMBL) bünyesinde olan Şafak Muh. Locası, Ankara’da 2001 tarihinde kurulmuştur.

2001 tarihinde kurulmuş bir locada, bir kişi 1995 tarihinde Üstad derecesini alması mümkün olabilir mi? 1995 ‘de daha Şafak locası ortada bile yok.

Mason yaşadığı şehirde bir locaya üye olur. Sn. İmamoğlu Ankara ‘da hiçbir zaman yaşamamışken, İstanbul ‘da onlarca mason locası varken, Ankara da 2001 ‘de kurulmuş bir locaya üye olamaz.

Mason Cevat Gürer, 1995 yılında HKEMBL Büyük Sekreteri değildi.

Ortada dolaştırılan diplomanın aslı bana aittir ve aylar önce bana ait sanal ortamımda yayımladım. Oradan kopyalayıp, sahtekarlık yapmışlar. Mason diploması üzerinde fotoğraf yoktur ayrıca.

Benim diplomamın sayısına bakarsanız, sayısını bile değiştirmeyi akıl edememişler.

Tüm belgeleri aşağıda sunuyorum

Kamuoyunun bilgisine sunarım.”

Sürekli attığı palavralarla tanınıyor

Daha önceki dönemde de ‘jelibon’ açıklamasıyla gündeme gelen eski başkan, geçen günlerde de Ankara’da yağan yağmur sonrasında yolda kalan bir taksi şoförünü paylaşıp Mansur Yavaş’a yüklenmeye çalışmış, Melih Gökçek'in paylaştığı fotoğraf kendi dönemine ait çıkmıştı. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İki görüntü arasında geçen süre 24 saat bile değil. Diyarbakır gecesinde Kürtçe, Mhp seçim merkezi açılışında Bozkurt işareti Sigaraya zammı otomatiğe bağladılar 15 gün önce zam gelen sigara ve içki ürünlerine dev bir zam daha Ünlü Profesörden Kanal İstanbul ve Deprem Uyarısı İstanbulda dehşet. Atılmasından 5 ay sonra okulu basan Iraklı öğrenci, müdürü ağır yaraladı