All News
16 Şubat 2023 ( 9838 izlenme )
Reklamlar

Yer Mersin Kız Yurdu Bu Kadar da Olmaz Diyeceğiniz Ne Varsa Hepsi

İddialara göre Mersin Kırkkaşık KYK Kız Yurdu depremzedelerin yerleştirileceği söylenerek boşaltıldı ve yerlerine Suriyeli mülteciler getirildi. Sosyal medya kullanıcıları bu duruma tepki gösteriyorlar.

Gelen görüntülerde sığınmacıların yurdu istila ettiği ve içeriye nargile getirecek hatta çocukların bulunduğu yerde cinsel ilişkiye girecek kadar rahat oldukları ortaya çıktı.
Suriyeli ve Afganlar kız yurdunu işgal etti, depremzedeler yurttan kaçıyor. Ekşi Sözlük'te ortaya çıktı

Ekşi Sözlük’te “mersin kız yurduna suriyelilerin yerleştirilmesi” başlığı altında paylaşılan görüntülerde Mersin Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan kız yurdundan Suriyeli ve Afganların yerleştirildiği ve yerleşenlerin yurdu işgal ettiği ortaya çıktı
Gelen görüntülerde kız yurduna yerleştirilenlerin çoğu Suriyeli ve Afgan erkeklerden oluşurken içeriye nargile getirecek hatta çocukların bulunduğu yerde cinsel ilişkiye girecek kadar rahat oldukları ortaya çıktı.


Depremzedelerin kendi aralarındaki mesajlarda yurdun işgal edildiği ve depremden etkilenenlerin kesinlikle buraya yönlendirilememesi gerektiği yazıldı.

Aynı mesajlarda yurda giren istilacı sığınmacıların kız öğrencilerin dolaplarını yağmaladıkları ortaya çıktı.

Sığınmacılar kız yurdunda çocukların ortamda alenen cinsel ilişkiye giriyor

Bu olaya ilişkin gelen yorumlar

Kendi ülkemizde biz mülteci olduk onlar değil. biz ezildikçe ezildik. bu kadar acımız varken bize bunları yaşatanları asla unutmayacağız. bu iş bilmezlikle yönetilmeyi unutmayacağız. bunca derdin arasında birde bu olaylara müsaade edip bizim üzülüp daha fazla kahrolmamıza ve sinirlerimizin yıpranmasına vesile oldukları için onları affetmeyeceğiz. bugün bu hamleleri yapanları unutmayacağız.  ne yazık ki bizi mültecilerle bu kaos dolu ortama kendileri sürüklüyor. asker polisin bu arsızları yağmacıları durdurması gerekiyor. halkla karşı karşıya zorla getiriyorlar. ne olsun istiyorsunuz? 

 'aşağılama ritüelinin bir parçası bunlar, başka açıklaması yok, yeni sahibiniz efendiniz bunlar diyorlar.  


İskenderun'a 3 günde zor ulaşan iktidar, aynı sürede mersin'e binlerce yabancıyı, içlerinde erkekler de olduğu halde, kız öğrenci yurduna yerleştiriyor. bu tesadüf değil...'

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muharrem İnce CHP Genel Başkanlığına aday oluyor KRT Kanalını aldıkları iddia ediliyor. İlginç şeyler oluyor. Halkın Bir Kısmına Marjinal Diyenlere Bak Sen Maddi zorluk yaşadığını söyleyen Şarkıcı, boğaz kenarında lüks restoran açtı! Sosyal Medyadan tepki yağdı