All News
08 Ocak 2019 ( 31303 izlenme )
Reklamlar

Merve Kavakçı'nın Kızı,Erdoğan'ın Danışmanı Oldu

Merve Kavakçı'nın Kızı,Erdoğan'ın Danışmanı Oldu

1999'da TBMM'de yaşanan başörtüsü kriziyle tanınan Merve Kavakçı'nın kızı Mariam Kavakçı Danışman olarak atandı.

Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan karar bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.


Erdoğan imzasıyla bugün Resmi Gazete'de yayınlanan genelge ile göreve getirilen Mariam Kavakçı, 1999'da TBMM'de yaşanan başörtüsü krizi sırasında tanınan ve bir süre önce Kuala Lumpur Büyükelçisi olarak atanan Merve Kavakçı'nın kızı.

BDDK, Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığına ilişkin atama kararları Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlandı. Mariam Kavakçı da Cumhurbaşkanı danışmanı oldu.

Merve Kavakçı'nın Kızı, Cumhurbaşkanı Danışmanı Oldu

MARİAM KAVAKÇI KİMDİR?


Mariam Kavakçı hükümete yakın medyada 'konuşma dili patoloğu' ve 'iş kadını' olarak tanıtılıyor. Kavakçı'nın araştırma alanları arasında dil işlemenin nörobiyolojik yönleri, motordil etkileşimleri, dil bozuklukları ve bunların genomik özellikleri bulunduğu ve 2017 yılında, Texas Üniversitesi'nde İletişim Bilimleri ve Bozuklukları bölümünde yüksek lisans yaptığı belirtiliyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gemileri Karadan Yürütürüz Demişti, Meğerse Ne Yapmış? Mhp'li vekil, akepe'ye ve Erdoğan'a oy vermeyin çağrısı yaptı O da sonunda anladı Fatih Altaylı: 'Bunun adı Meral Akşener’i televizyona çıkarma cezası'