Anasayfa
24 Eylül 2020 ( 3236 izlenme )
Reklamlar

Ortaokul öğrencilerine Cinleri anlattılar. Veliler tepki gösterdi


Koronavirüs tedbirleri kapsamında okulların uzaktan eğitim sistemi devam ederken, müfredattaki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde 'cinlerin' işlendiği öğrenildi. Ortaokul öğrencilerine 'cinlerin varlığı ve özelliklerinin' anlatılması tepki çekti.


Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sistemi üzerinden devam eden derslerde ortaokul öğrencilerine 'cinlerin varlığı ve özelliklerinin' anlatılması tepki çekti.

virüs tedbirleri kapsamında okulların uzaktan eğitim sistemi devam ederken, müfredattaki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde 'cinlerin' işlendiği öğrenildi.

'Cinlerin varlıkları ve özellikleri' başlığını gören veliler endişeli ve tepkili.
Bir veli tepkisini "Bu 7. sınıf din dersiydi bende dinledim kızımla ben akşam kabus görüceğim o kadar rahatsız ediciydi ayrıca bunlardan yazılı da olacaklar" sözleriyle dile getirdi.
Sosyal medyada 'cin' dersine gelen diğer tepkilerden bazıları şöyle:

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ın protesto için sırtını dönen kadınlara söylediği söz sosyal medyada büyük tepki topladı .. Deniz Zeyrek, Akp'nin İBB adayı hakkında çok önemli ifşalarda bulundu. Şiddet ve işkence gördüğü için eşini öldürdüğünü ifade eden kadının korkunç ifadesi ortaya çıktı. Meral Akşener: Bahçeli var huzur yok, Erdoğan var istikrar yok. Bu modelden ülkeye hayır gelir mi?