All News
29 Haziran 2022 ( 32744 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker, hangi ipte oynadığı belli olmayan şahsı hedef aldı

Sedat Peker gece yarısı ses kaydı paylaştı   ⬆   ⬆    ⬆


Sedat Peker bu kez de onu uyardı: Telefon görüşmesi...

 Sedat Peker, bu kez de iktidara yakınlığıyla bilinen Nedim Şener'e uyarıda bulundu. Kapatılan "Freud'un Talebesi" adlı sosyal medya hesabının ardından aynı isimle açılan hesabın kendisine ait olmadığını belirten Peker, söz konusu hesaptan yapılan paylaşımlar nedeniyle kendisine "pislik" diyen Nedim Şener'e sözlerini düzeltmesini istedi. Peker, "Eğer ki düzeltmezsen, AKP'nin en önemli isimlerinden biriyle yaptığım telefon görüşmesini herkese dinletmek zorunda kalacağım" ifadelerini kullandı.


Sedat Peker, iktidara yakınlığıyla bilinen Cem Küçük'ün ardından bu kez de Nedim Şener adlı şahsa seslendi. 
Peker, İhlas Holding yöneticisi Rasim Kaan Aytoğu'ya ait olduğu iddia edilen görüntülerin yayınlandığı "Freud'ın Talebesi" isimli sosyal medya hesabının kapanmasının ardından aynı isimle açılan hesabın kendisine ait olmadığını belirterek söz konusu hesaptan Nedim Şener hakkında yapılan paylaşımın kendisine ait olmadığını söyledi. Peker, Şener'in sahte hesaptan yapılan paylaşıma cevaben kendisini hedef alarak "pislik" ifadelerini kullanmasına ilişkin ise çarpıcı bir uyarıda bulundu. Şener'den sözünü geri almasını isteyen Peker, aksi halde "AKP'nin en önemli isimlerinden biriyle gerçekleştirdiği telefon görüşmesini" yayınlayacağını ifade etti.

Peker'in paylaşımı şu şekilde:

1@nedimsener2010 Benim kontrolümde olan freuduntalebe isimli sayfa Twitter tarafından kapatıldıktan sonra, aynı isimle sahte hesap açan bazıları benim söylemediğim şeyleri, ben söylemişim gibi yazıyorlar. Bu sayfa bana ait değil diye tekerrür kere düzeltme

2 yaptım. Senin hakkında o sözleri ben söylemedim. Ancak sen haklı olarak benim söylediğimi düşünüp bana pislik demişsin. Benim çocuklarım var. Bu kelime onları üzer. Bu kelimeyi lütfen düzelt. Eğer ki düzeltmezsen, benim pislik olmadığım, kim olduğumu Ak partinin

3 en önemli isimlerinden birisi ile yaptığım telefon görülmesini herkese dinletmek zorunda kalacağım. O kelimeyi ben söylemedim. Bunu lütfen düzelt. Ben düşmanınız olabilirim ancak pislik değilim. Şerefli bir düşmanım.


Peker'in paylaşımlarına o şahıstan yanıt gecikmedi. Nedim adlı şahıs şunları yazdı:

'Sen dahil kimse benim hakkımda bir şey söyleyemez, ancak hakaret ve küfür edebilirler. Hayatında toplu iğne başı kadar açığı olan biri değilim. Pislik lafını da kullanmadım ben. Bunların marifeti, varsa sözün bu FETÖ’cülere PKK, DHKPC artıklarına söyle. 

2suç örgütü liderlerinden özür dileyecek de değilim. Ama buna rağmen eğer bir AKP’li benim hakkımda menfi bir şey söylemişse bu onun şerefsizliğidir, onunla da hesaplaşırım. yayınlamazsan senin de ondan farkın kalmaz.'

DAHA SONRA EN ÜSTTEKİ SES KAYDINI PAYLAŞAN PEKER ŞUNLARI YAZDI.


Peker, Haziran 2021’de Tayyip Erdoğan’la ‘helalleşeceğini’ söylediği dokuzuncu videosunu ABD Başkanı Joe Biden görüşmesi gerekçesiyle ertelediğini duyurmuştu.  

Daha sonraysa kademeli olarak sosyal medya yasağı getirilmiş, söz konusu video yayınlanmamıştı.  

Peker, 18 Ekim 2021’de gazeteci Erk Acarer’e Külünk tarafından aranarak Biden ve Erdoğan görüşmesi öncesi video yayınlamamasının ‘rica edildiğini’ söylemişti.  

Peker bugün ‘Deli Çavuş’ isimli Twitter hesabı üzerinden söz konusu görüşmenin kaydını yayınladı. 

Peker, sosyal medyadan atıştığı Nedim Şener’e seslenirken videodakinin Külünk olduğunu şöyle ima etti: “Ben senin dediğin gibi bir adam olsaydım Tayyip Bey’in kara kutusu Metin Külünk’ün ricası üzerine Biden görüşmesi öncesi videoları durdurmazdım. Bu ses kayıtları da delilimdir.”  Görüşmelerde Külünk’ün Peker’e Biden ve Erdoğan görüşmesinin ‘önemini’ anlattığı, Peker’inse Serhat ve Berat Albayrak kardeşlere Külünk üzerinden mesaj göndermesi yer alıyor.


Peker şunları yazdı:
1)  @nedimsener2010  daha önce senin sadece ismini duymuştum bu yüzden radarıma hiç girmedin. Ancak bu gün itibari ile radarıma girmiş bulunmaktasın. Yazdığın tweetleri okudum. Sana söyleyeceğim tek şey sen psikolojik hastasın. Ergenekon sürecinde ki yükü taşıyamamışsın. 

2) Ancak üzülme sen doğru adrese geldin. Ben Dr. Sedat seni de tedavi edecem. Ancak bir doktor olarak zamana ihtiyacım var. Senin hastalığın komplike bir durum. Aşırı kaygı, baskı, sonucunda oluşan bir paranoyan olduğun ilk teşhisim. Mutlu olman için günün anlam ve önemine

 3) binaen sana özel bir yayın hazırladım. (diğeri hafif kaldır diye.) Ben senin dediğin gibi bir adam olsaydım Tayyip Bey'in karakutusu metin külünk'ün ricası üzerine Biden görüşmesi öncesi videoları durdurmazdım. Bu ses kayıtları da delilimdir. (tedavim devam edecek.)

Alıntı: KRTTV

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tayyip, 2 Milyon tablet dağıttık demişti. MEB Yalanladı Felaketin Yaşandığı Altın madeninin altından geçen fay, MTA haritasından silinmiş: 2013'te olan 2023'te yok Böyle rezalet dünyanın hiç bir yerinde olmaz. Yılmaz Büyükerşen, partisi CHP'de yaşanan olağanüstü kurultay tartışmalarıyla ilgili olarak konuştu