All News
04 Temmuz 2018 ( 18315 izlenme )
Reklamlar

Uğur Dündar'dan Muharrem İnce'ye sitem! ‘


Bizim eşekliğimiz’Usta gazeteci Uğur Dündar'dan, 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı adayı gösterilen Muharrem İnce’ye sitem dolu mesaj.


İ24 Haziran seçimlerinden önce Muharrem İnce’yi Halk Arenası’nda defalarca konuk eden Uğur Dündar bu sefer sitem etti.

Tecrübeli gazeteci Uğur Dündar, bir twitter kullanıcısının İnce hakkında yaptığı sitem dolu mesajı kendi sayfasında paylaştı.

24 Haziran seçimlerinde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce birçok defa Uğur Dündar'la program yaparak halka seslendi.Dündar, İnce ile birlikte yaptığı programlarda kendisine övgüler yağdırıyordu.

Bununla da yetinmeyen Dündar, kendi köşesinden yazılarına konu ederek İnce'yi parlatıyordu.Öte yandan seçim gecesi yaşananlar Uğur Dündar'la İnce'nin arasını bozmuşa benziyor.
Dündar, Twitter'da Muharrem İnce'ye isyan eden bir kişinin paylaşımını retweet'ledi.

İŞTE UĞUR DÜNDAR’IN RETWEET'LEDİĞİ O MESAJ:

O paylaşımda şu ifadelere yer verildi:"Ya Muharrem tamam kaçırılmadın tamam yav, biz gerizekalı gibi gece yarılarına kadar oyumuzun peşinden koşturup durduk sen de ysk'ya yakın bir yerden(!) izleyip az çaldılar diyerek uyudun, tamamen bizim eşekliğimiz abi özür dileriz, rahat ol sen." Kaynak: Uğur Dündar'dan İnce'ye sitem! ‘Bizim eşekliğimiz’


HALK ARENASINA KATILAN YILMAZ ÖZDİL SEÇİMLE İLGİLİ BUNLARI SÖYLEMİŞTİ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muharrem İnce: Ev sahibi biziz, kiracı 'Ben evi tahliye etmeyeceğim' diyor Süper Loto sonuçları açıklandı. 42 milyon TL'lik rekor ikramiye 1 kişiye çıktı! Engin Özkoç, 15 Temmuz gecesi Meclis'e ilk gelenlerin CHP'li vekiller olduğunu gösteren bir fotoğraf paylaştı Sözde Gazetecilerin Evleri Arandı