Anasayfa
17 Nisan 2018 ( 4810 izlenme )
Reklamlar

Vicdansızlıkta son nokta

Atanamayan öğretmen Merve Çavdar’ın işsizlik bunalımı sonrası geçtiğimiz günlerde intihar etmesinin üzerine Akepe Esenler Gençlik Kolları Yöneticisi Şeyma Korkmaz twitter'da “Atanamayan 500 bin öğretmen var. Kimse intihar etmiyor dini imanı Allah korkusu olanlar. demekki ateist deist miş bu bayan gittiği yerde cehennemdir tabi Allah bilir ama görünen köyde klavuz istemz yani. bir de cehape nin bir oyu daha azaldı” diye yazıp, sonuna da bir gülümseme imojisi koydu. Sosyal medyadan her kesimden tepki yağdı.

'CHP'NİN 1 OYU DAHA AZALDI'

Profil hesabında AKP Esenler Gençlik Kolları’nda yönetici olduğunu yazan Şeyma Korkmaz'ın bu sözleri sosyal medyada pek çok insanın tepkisiyle karşılaştı.















'DEİST VEYA ATEİSTTİR KESİN CEHENNEME GİDER'

Şeyma Korkmaz isimli AKP üyesinin yaşamına son veren bu genç öğretmen hakkında "CHP'nin 1 oyu daha azaldı" demesi de kan dondurdu.
Gelen tepkilerin ardından twitini sildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu'na 'Yapmanız gereken neden daha önce CHP'nin önünü açmadım" diye sormak olmalıydı. Erdoğan: '' Onların doları varsa bizimde Allah'ımız var '' Muharrem İnce: Buradan açıklıyorum Erdoğan dün akşam. Tayyip'in eski metin yazarından vatandaşlara: 'Eğer biri gidecekse sen git! git ki şu topraklar şenlensin, neşelensin, nefes alsın.'