2018 Yılında Adeta Kahin Gibi Bugünleri Görüp Anlatmış ''O kazanırsa bunlar olacak''

3452 izlenme 06 Kasım 2022
Reklamlar
2018 yılında katıldığı programda konuşan Abdüllatif Şener, adeta bugün yaşananları yıllar öncesinden haber vermiş.

İşte Bazı Anlattıklarından Başlıklar

Erdoğan seçimi aldığı zaman herkes kriz beklesin. herkes işini aşını, ekmek teknesini kaybedeceğini bilsin 
Tayyip Erdoğan kazandığı zaman yürütmenin mutlak hakimi olacaktır. 
Kimse nefes alamayacaktır, emirle talimatla seçilmiş ve milyonlarca seçmenin oy verdiği belediye başkanını bile kulağından tutup atacaktır. 
Bütün yargı mensupları o nasıl isterse öyle karar verecektir. 
Adalete göre karar verilmeyecektir. 
Hakimler Savcılar Yüksek Kurulunu belirleme gücü nedeniyle parlamentodaki çoğunluğuyla birlikte düşündüğümüzde, basının bu özgür olmayan yapısı gittikçe daha kötü hale dönüştürecektir ve basın özgürlüğü diye bir şeyi görmeyeceğiz.

Kimseyi nefes alamaz hale getirecek. Dışarıdan baktığınız zaman burada mutlak bir diktatörlük var diyeceğiniz bir yapı. 

 Bu bir ekonomik kriz demektir. İşsizler iş bulma umudunu kaybedecektir. Esnaf ekmek teknesini kaybedecektir. İşverenler iflas edecektir, intiharları izleyeceğiz ve ekonomiyi çökmüş olarak göreceğiz. 

Tarımsal üretim bile yapmak mümkün olmadığı için döviz fırlayacak tarımsal gıda maddeleri ithalatında bile zorlanacak bir Türkiye ortaya çıkaracaktır. 

Özet itibariyle şunu söylüyorum; Erdoğanlı bir Cumhurbaşkanlığı Türkiye'de diktatörlüğün oluştuğu ve ekonomik krizi tetikleyen ana faktör olacaktır. 
Hangi felaketin başımıza geleceğini hiç kimse kestiremez. 
Mutlak surette Türkiye'de normalleşmenin yaşanabilmesi için ekonomik krizden, bu ülkenin kurtulması için, çiftçinin, işçinin, asgari ücretlinin, esnafın, sanayicinin, girişimcinin rahat nefes alabilmesi için mutlak surette iktidar yapısının değişmesi lazım.  (2018)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Utanç anları: Bayram öncesi işçilere maaşları ödenmesi teklifİ Akepe ve Mhp'li üyelerin oylarıyla reddedildi. Emeklilere 5000 TL ikramiyenin verileceği tarih belli oldu. Tunç Soyer'e soruşturma açtılar Ekrem İmamoğlu: 'Yaptıkları girişim tümüyle anayasaya aykırıdır'