Abdüllatif ŞENER'den sonra Meral akŞENER'de CHP'yi arkadan hançerledi

11301 izlenme 28 Haziran 2023
Reklamlar
Abdüllatif ŞENER'den sonra Meral akŞENER'de CHP'yi arkadan hançerledi.
"Hayatımın en büyük pişmanlığı CHP'den 15 milletvekili istemekti.  Savaşmalıydık, bileğimizin hakkıyla o seçime girmeliydik. 
-
Bilmeyenler için not: 'Savaşmalıydık' derken saptırma yapıyor, CHP'den 15 vekil almasaydı seçime giremiyordu ve büyük ihtimalle şimdiye kadar partisi çoktan yok olup gitmişti.
-
SOSYAL MEDYADAN GELEN TEPKİLER

Bizim de en büyük pişmanlığımız senin gibi birine destek çıkılmış olmasaydı, halbuki aynısının lacivertinden başka bir şey değildiniz. Hainlik böyle bir şey olmalı işin bitince direk ihanet, yazıklar olsun! 
*
Yavaş Dön Meral Akşener Yavru Kurtların Yetişemiyor.
*
Salondan belli oluyor oy verilip verilmediği. Biz sizinle beraber bu düzene karşı mücadele ettiğimiz için oişman değiliz. Ama galiba sizin hakkınızda yanılmışız Meral hanım. Yazıklar olsun
*
İçinde hep bir satış planı vardı zaten belki de masada ciddi anlamda hiç  bulunmadı. 
*
Türkiye'de siyaset? yahu saatlerce konuştunuz ya! Abi iktidarı muhalefeti sırtımıza yüktür ayrım yapmıyorum hepsi bu nedir Allah aşkına ya? 
*
Nankörlük kanımızda var isimli çalışma! 
*
abla senin AKP'ye katılma vaktin gelmiş çok oyalanma 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tayyip'e: 'Şarkı söyleyeni hapse atıyor, milyar dolar götürenin sırtını sıvazlıyorsun' Şok İddialar: Harekete Geçildiğini İfade ederek 'Geliyor Gelmekte Olan' dedi Muhalefet Liderlerine Demediğini Bırakmayan Bir vatandaşın Şaşırtan U Dönüşü. Kendi Kendini Rezil Eden Bir Şahıs: Abdüllatif Şener