All News
02 Nisan 2019 ( 1158 izlenme )
Reklamlar

Uğur Dündar Halk tv.den istifa etti

Ünlü gazeteci Uğur Dündar, Türkiye'nin en çok izlenen programı Halk Arenası'nı yaptığı Halk TV’den istifa etti. Dündar yaptığı ilk değerlendirmede "Halk TV'yi bugünlere getiren ekibe çok büyük haksızlık yapıldı. Hem de bir seçim zaferinin sabahında yapıldı. Ben de bunu protesto ederek istifa ettim. Zaten Halk Tv ile maddi bir bağlantım yoktu" dedi.



Halk TV Yönetimi, yıllardır kuruluşta görev yapan Lale Özan Arslan, Semra Topçu, Rahmi Aygün, Barış Yarkadaş, Atakan Gültekin ve Gökhan Demirel'in işlerine son verdi. Usta gazeteci Uğur Dündar bu kararı protesto ederek Halk TV'den ayrıldığını açıkladı.

DÜNDAR İŞTEN ÇIKARMALARI PROTESTO ETTİ

Dündar, ayrılık kararını Twitter sayfasından yaptığı açıklama ile duyurdu. Dündar açıklamasında, ”Halk Televizyonunu bugünlere getiren ekipten Lale Özan Arslan, Semra Topçu, Rahmi Aygün, Barış Yarkadaş, Atakan Gültekin ve Gökhan Demirel'in işlerine son verilmiş! Bu haksızlığa karşı çıkıyor ve 6 yıldır tek kuruş almadan program yaptığım Halk TV'den ayrılıyorum” dedi. Dündar, “Halk TV'yi bugünlere getiren ekibe çok büyük haksızlık yapıldı. Hem de bir seçim zaferinin sabahında yapıldı. Ben de bunu protesto ederek istifa ettim” dedi.

PROGRAMLARI REYTİNG REKORTMENİYDİ

Uğur Dündar, reyting rekortmeni programı Halk Arenası ile Cuma akşamları ekrana çıkıyordu. Dündar, televizyondan hiçbir ücret almıyor, seyahat masraflarını kendi bütçesinden karşılıyor, kitap bağışları ile Halk TV'ye destek oluyordu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rockefeller’in İtirafları ' Türkiye'ye Menderes'le el attık, Özal isteklerimiz doğrultusunda kapıları iyice açtı ' Kılıçdaroğlu, siyasi ayak davasında kendisini bahçeli kasetiyle savunacak Reis bizi Afrin’e götür’ diyen akepe'li başkan askerliğini bedelli yaptı Kendi Kendini Rezil Eden Bir Şahıs: Abdüllatif Şener