All News
26 Temmuz 2022 ( 24 izlenme )
Reklamlar

Akşener'den teşkilatlara seçim mesajı

Akşener'den İYİ PARTİ Teşkilarlarına seçim mesajı: Her ihtimale karşı hazırlıklı olun!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İç Anadolu bölgesi il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. 

Seçim çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda Akşener, örgütlere "Her ihtimale karşı hazırlıklı olun" dedi.

Meclis tatili ile birlikte partiler il ziyaretlerine ve kapalı toplantılara ağırlık verdi. Her Salı bir bölgenin il ve ilçe başkanlarıyla görüşme kararı alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İç Anadolu il ve ilçe başkanlarıyla dün bir otelde bir araya geldi.

Yaklaşık 7 saat süren görüşmede Akşener, il ve ilçe başkanlarını dinleyerek tek tek not aldı.

Uzun oturumda seçim hazırlıkları konuşuldu. Örgütlere 'seçim geliyor' diyen Meral Akşener'in seçim yasasındaki değişikliği hatırlattığı ve hem eski yasaya hem de yeni yasaya göre seçim değerlendirmesi yaptığı kaydedildi.

Olası erken seçim tartışmasının da gündeme geldiği bu toplantıda Akşener'in, örgütleri hem 2022'in Kasım ayında olası bir erken seçimde veya 2023 baharında normal süresinde yapılacak olan genel seçime demokrasi için adalet için gidilmesini, hem de seçim sürecinin işleyişlerinde çok dikkatli olunması konusunda uyardığı ve her şeye hazırlıklı olunmasının gerektiğini teşkilata ve halkına uyarılarla bildirmiş oldu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bartın'da maden işçilerinin isteği Fatih Altaylı: 'Bunun adı Meral Akşener’i televizyona çıkarma cezası' Doğan medyayı alan demirören'in geçmişi hakkında çok ilginç iddialar Son Kamuoyu Yoklamasını Açıkladı: Mansur Yavaş Açık Ara Önde