All News
19 Ocak 2024 ( 2018 izlenme )
Reklamlar

Bir sosyal medya kullanıcısı en son akp'ye yanaşan her devrin adamının tüm kirli çamaşırlarını ortaya dökmüş.

Twitter'de Gaffar Okan adını kullanan bir kullanıcı, akp'nin CHP'den transfer ettiği ismi deşifre etmiş.
Şok eden bilgiler var: ''Üniversitede hocalık yaparken belediye otobüsüne binen birisi Karun kadar nasıl zengin oldu sorusuna cevap vermeye çalıştım''

KİMDİR BU AYDIN AYAYDIN? 

1) 1995'te Emlakbank müdürü olduğu dönemde Emlakbank'ı 60 trilyon dolandıran, milyon dolarlık villaları ve şatosu olan, Kızını AKP vekili yapan, ANAP,  DYP ve CHP'den sonra şimdide AKP'ye dümen kıran Muğla adayı olan bu kişiyi hep birlikte tanıyalım+

2) 1951 yılında Mardin'de doğan Aydın Ayaydın, Erdoğan’ın okuduğu İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi'ni bitirdi, Marmara Üniv. Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde İktisat konusunda yüksek lisans ve doktora yaptı. Marmara Üniv. Öğretim Üyeliği, 1993'te ekonometri profesörü oldu.

3) 1987’de ANAP’ın K. Çekmece Belediye Başkan adayı, 1995’de DYP’den İstanbul milletvekili adayı, 1999’da ANAP’dan İstanbul milletvekili seçildi, 2002’de yine ANAP’ın İstanbul adayı oldu son olarakta CHP’den milletvekili seçildi..  (Yatacak yerin yok Erdoğan toprak)
4) Bankalar Birliği Başkanlığı, Emlakbank, Vakıfbank, Şekerbank Genel Müdürlüğü, Şeker Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, Beşiktaş Asbaşkanlığı ve Basın Sözcülüğü, 19971999 yıllarında Rekabet Kurumu Başkanlığı yaptı. Her devirde güçten yana oldu..
5) 1995 Yılında Emlakbank müdürü oldu. Bankanın 31 Aralık 2000 itibariyle Gaziemir projesi nedeniyle 18 trilyon 185 milyar TL, Ataşehir projesi nedeniyle de 41 trilyon 39 milyar toplamda 59,2 trilyon lira zarara uğrattı.  2000 yılında dolar 1.16 TL vurgunu siz hesaplayın..
6) Oysa Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı ile Yüksek Denetleme Kurulu Başkanlığı aleyhte raporlarına yazıp bu projeler uygulanamaz denmişti. Bu raporlarına rağmen İzmir Gaziemir ve Ataşehir III Etap projeleri yapılarak banka 59 trilyon 224 milyar lira zarara uğratılmıştı..
7) Emlakbank’ın kendinden önceki müdürü Engin Civan'da 120 milyon dolar kredi vereceği işadamı Selim Edes’ten 3,5 milyon dolar rüşvet aldığı için tutuklanmıştı.  Bu davada Selim Edes tarafından söylenen “Rüşvetin belgesi mi olur?” cümlesi uzun yıllar konuşulmuştu.

8) 60 trilyonluk vurgun sonrası Ayaydın ailesi ülkenin sayılı zenginleri arasına girdi.. İstanbul Bahçeşehir’den, Beykoz'dan ve Bodrum Gümüşlük’ten villalar alındı..
9) Parayı bulunca çocuklarına özel öğretmenler tutup onları en iyi okulllarda okuttu. Şuan Akp'den vekil olan kızı Derya Ayaydın’ı eğitim için İngiltere'ye yolladı. Maalesef bugün ülkede haramzadeler söz sahibi olmuş durumda..
10) Oğlu Gökhan'a pahalı italyan mobilyalarının Türkiye Distribütörlüğünü aldı. (Maslak Yapı) Sosyeteye İtalyan mobilyaları sattılar yıllarca. Magazin ve sosyete dünyasının önemli isimleri haline geldiler..
11) Yaz tatilleri, kış tatilleri, Eğlenceler, konserler, özel davetler, yurt dışı tatilleri, kayak tatilleri, villalar, Lüks araçlar yatlar katlar derken günlerini gün ettiler.. Hangi parayla?? Emlakbank'tan ve devletten çalınan paralarla..
12) Kardeş Yalçın Ayaydın'a İpekyol'u kurdurdu.. Hatta size önemli bir bilgi vereyim 2013’te 17/25 operasyonu yapıldığında Ayaydın ailesi, 2013’te şirketleri İpekyol’un İran distribütörlüğünü Reza Zarrab’ın ailesine vermişti. (Zarrab ile yaptıkları soygunu sonra anlatacağım)
13) Dönemin Gümrük bakanı ile aralarında anlaşmazlık oldu. İpekyol’un (Zarrab’ın) ithalatıyla ilgili dönemin dış ticaret ve gümrük bakanı Kürşat Tüzmen soruşturma başlatmaya hazırlanırken Aydın Ayaydın Tüzmen'in usulsüzlüklerini anlatan " El Tüzmen" isimli bir kitap yazdı!

14) Esenboğa VIP'te karşılaşan Tüzmen ile Aydın Yumruklaştı.. olaydan sonra bu sefer Gökhan Ayaydın Ankara Sheraton Oteldeki bir düğünde Bakan Tüzmen'e kafa attı. Akabinde Bakan Tüzmen'in sevgilileriyle olan fotoğraflar yayılmaya başlandı. Tüzmen siyasetten silinip gitti..
15) Acaba bakana yumruk atacak gücü nerden alıyordu? ANAPtan vekil olması için onu Mesut Yılmaz’a tavsiyede eden kimdi? Vekil olunca o medya patronunun Rekabet Kurumunda hangi işlerini halletti? Zafer Mutlu’nun aile dostu Erdoğan Toprak sayesinde mi CHP'den vekil oldu?

16) Hakkındaki Emlakbank davası 2017 yılında yeniden açılınca bu sefer güç kimdeyse ona yanaştı.. Bütün davalarını kapatma karşısında AKP'den aday olacak.. 2000 yılında Emlakbank üzerinden 60 trilyonluk vurgun yapan birisi Turizm sehri Muğla'ya ne yapar varın siz düşünün!!
17) Ülkenin bir kesimi en zor koşullarda hayata tutunmaya çalışırken bir kesiminin yaşadığı lüks hayatı yazmaya çalıştım..  Bu parti meselesi değildir.. Siyaset bu tarz satın alınması kolay insanlarla dolu olduğu için ülkenin gerçek sorunlarına çözüm üretilmiyor
18) Derya Ayaydın bu resimde Reza Zarrab’ın yalısında Ebru Gündeşle birlikte eğlenirken.. 

Alttaki resimde ise seçim çalışması yaparken.. 



















19) Emlakbank vurgunuyla ilgili Aydın Ayaydın hakkında İstanbul'da açılmış bir dava vardı. Bu davanın kapatılması ve bütün pisliklerin temizlenmesi karşılığında bu dolandırıcı halkı birkez daha sömürmek için AKP'den aday oldu..Sarayın halka dayattığı tip bu işte..

20) AKP'nin ne kadar zor durumda olduğunu anlamak için bu olaya bakmak yeterli. Saray sırf bir ili Kazanmak için; ülkeyi soymuş, tüyü bitmemiş yetimin parasını yemiş,  villalarda viskisini yudumlayan, yeri gelince kendi Bakanına yumruk atan birini aday yapabiliyor..

21) Üniversitede hocalık yaparken belediye otobüsüne binen birisi Karun kadar nasıl zengin oldu sorusuna cevap vermeye çalıştım.. Medyanın susturulduğu, insanların korkutulduğu bir ortam var. Onlara inat, sizlerin gerçekleri öğrenmesi için yazmaya devam edeceğim.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sırp çete lideri Sarıyer'de yakalandı: Polisin villanın bahçesinde ceset aradığı söylenirken bazı kaynaklara göre 3 ceset çıkarıldığı iddia edildi WhatsApp, 1 Kasım'dan itibaren 43 telefonda çalışmayacak İBB'nin eski yönetimi Erdoğan'a yakın vakıflara ne kadar para yardımı yaptı ? Atılım üstüne atılım yapıyor