All News
30 Ağustos 2022 ( 4396 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker Bazılarına Ayar Vermeye Devam ediyor

Peker'in geçtiğimiz yıla ait videolarından ⬆

Üsküdar Üniversitesi Rektörlüğü yapan ve SADAT kurucusu olduğu belirtilen Nevzat Tarhan, sosyal medya hesabından Athena grubunu hedef aldı. 
Söz konusu paylaşımların ardından Sedat Peker, Tarhan’a, “Delisin” dedi.


 ‘Deli Çavuş’ hesabından paylaşım yapan Peker şu ifadeleri kullandı:

“Ulan deli nevzat (tarhan) SADAT’la yaptığın çalışmalardan biraz vakit bulunca (daha doğrusu senle uğraşmaya biraz ara verince) gençlere sarmışsın. Uyku uyuyamadığım için beni seninle tanıştıran arkadaşıma senin yanından ayrıldıktan sonra demiştim ki ‘Oğlum bu adam orijinal deli. Bunu nasıl Prof. yapmışlar? Konuşması deliye benziyor (vallahi deli billahi deli)’.


Bak deli nevzat benim cennetmekan hocaların hocası Adnan Ziyalar Hocayla çok sohbetim var. Video çekmeye başlayınca 40 yaşından genç kardeşlerime ve de bizim ekibe (yani ihtiyarlara) anlatacağım. Gerçi çok büyük megalomanlık olacak. Ancak ben rahmetli Adnan Ziyalar Hocanın yalancısı olurum.

Lan deli nevzat mitoloji denen şeyi bilir misin? Gençler dikkat çeksin diye mitolojiden bir isim seçmişler. Bunun Türk Yunan davasıyla ne ilgisi var?”

PEKER'İN PAYLAŞIMLARI SIRASIYLA ŞÖYLE

1)Ulan deli nevzat ( tarhan ) sadatla yaptığın çalışmalardan biraz vakit bulunca (daha doğrusu senle uğraşmaya biraz ara verince) gençlere sarmışsın. Uyku uyuyamadığım için beni seninle tanıştıran arkadaşıma senin yanından ayrıldıktan sonra demiştim ki “Oğlum bu adam
2)…orijinal deli. Bunu nasıl Prof. yapmışlar? Konuşması deliye benziyor (vallahi deli billahi deli)”. Hatta bir şey daha söylemiştim. Bu bölümü lütfen 14 yaşından küçük kardeşlerimiz okumasın. “Ulan bunda şeye sürülecek akıl yok”demiştim. Bak deli nevzat benim cennetmekan…

3)…hocaların hocası Adnan Ziyalar Hocayla çok sohbetim var. Video çekmeye başlayınca 40 yaşından genç kardeşlerime ve de bizim ekibe (yani ihtiyarlara) anlatacam. Gerçi çok büyük megalomanlık olacak. Ancak ben rahmetli Adnan Ziyalar Hocanın yalancısı olurum.

4) Lan deli nevzat mitoloji denen şeyi bilir misin? Gençler dikkat çeksin diye mitolojiden bir isim seçmişler. Bunun Türk Yunan davasıyla ne ilgisi var? Deli nevzat seni ilk gördüğüm gün söylediğim şeyi 21 sene sonra gene söylüyorum: Sende s..e sürülecek akıl yok.

ARDINDAN NİHAL OLÇOK'A CEVAP VERDİ
15 Temmuz darbe girişiminde oğlu ve eski eşi şehit olan Nihal Olçok’un çağrısına Sedat Peker’den yanıt geldi. Olçok, “Benim vekaletimi kabul eder misiniz bilmiyorum ama ben de bana yaşatılanlar için vekalet vermek istiyorum size.” demişti. Peker Olçok’a ‘olumlu’ yanıt verdi.

Nihal Olçok sosyal medya hesabı üzerinden Sedat Peker’i alıntılayarak, “Şimdi bu hesaba değil ama bu sözlerin sahibi Sedat Peker’e sesleniyorum. Benim vekaletimi kabul eder misiniz bilmiyorum ama ben de bana yaşatılanlar için vekalet vermek istiyorum size. Ben başa çıkamadım, yorgunum… 

Hem de göründüğümden çok daha fazla.” çağrısında bulundu.

Peker, Olçok’a verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Nihan Olçok hanımefendi tweetinizde yazmış olduğunuz çok değerli sözlere geç cevap yazdığım için lütfen hakkınızı helal ediniz. Çevremdekiler beni hazır cevap ve pratik zekalı bir insan olarak kabul ederler. Ancak sözlerinizin manevi yükü o kadar ağırdı ki şu ana kadar düşünmek zorunda kaldım. Ben Kafkas asıllı Karadenizli bir Türk ailesinin çocuğuyum. Bizim kültürümüzde şehit aileleri devlet başkanından bile önce gelir. Sizin yorgun olduğunuzu anlatan satırları okumak inanın ki beni çok yordu (ne kadar empati yapsam da sizin hissettiklerinizi anlayamam.)

VEKALETİNİZİ ŞEREFLE KABUL EDİYORUM

Vekaletinizi şerefle kabul ediyorum. Eğer ki bu ağır yükün altından gelecek zamanlarda kalkamazsam, başarılı olamazsam beni lütfen kınamayın. Ancak elimden gelen her şeyi yapacağıma lütfen inanın (SÖZ NAMUS)”


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Suudi Arabistan, Kaşıkçı'nın istanbul konsolosluğunda öldürüldüğünü kabul etti İlginç Savunma: Cumhurbaşkanımız 1 dakika beklediyse Putin de öbür tarafta 1 dakika bekledi Gökhan Özoğuz'dan adam kazandı partisi genel başkanına tepki: 'Siz ve geçici partiniz bir projesiniz, Atatürk'ün hiçbir çocuğu size oy vermeyecek' Mehmet Cengiz’in oteline 50 milyon TL ‘teşvik’ ve yüzde 70 vergi indirimi