All News
07 Aralık 2019 ( 9766 izlenme )
Reklamlar

Ahmet Davutoğlu'ndan Erdoğan'a Yanıt Geldi

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erdoğan’ın Şehir Üniversitesi ile ilgili sözlerine yanıt vererek, Erdoğan dahil olmak üzere yaşayan eski Cumhurbaşkanları ve Başbakanların ailelerinin mal varlıklarının araştırılmasını önerdi.

Yeni Parti çalışmalarını sürdüren Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehir Üniversitesi ile ilgili sözlerine yanıt verdi. Davutoğlu, devri yapılan arazinin eğitim dışında bir alanda kullanılmasının mümkün olmadığını belirterek, Recep Tayyip Erdoğan da dahil olmak üzere yaşayan bütün eski ve mevcut Cumhurbaşkanları ile Başbakanların ve onların birinci derece akrabaların siyaset öncesi ve sonrası mal varlıklarının tespiti için Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasını önerdi.Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sınırlar Temizlenirken 204 askeri personel hayatını kaybetmiş bir çoğu ağır olmak üzere 906 personel yaralanmıştır. Tecavüze ve şiddete uğrayan sokak çocuğu için o ünlü şarkıcı bakın ne yaptı Muharrem İnce'den CHP yönetimine: Bir kez daha uyarıyorum Yüksek fiyat ve volatilite uyarısı