Akepe'nin fetö'cü belediye başkanı Trabzon'lulara Yunan benzetmesi yaptı

1720 izlenme 03 Ocak 2022
Reklamlar
Akepe'nin fetö'cü belediye başkanı Trabzon'lulara Yunan benzetmesi yaptı
Trabzonlulara "yunan" benzetmesi yaptı ...
Yukarıdaki sözleri kullanan akepe'linin 2013 yılında; "Fethullah Hoca kimimize göre cemaat kimimize göre hizmet,kimimize göre ne olursa olsun o hepimizin gönül sultanı, Esenler’de konuk ederek hem şehrimizin sokağını hem de şehrimizin meydanını bereketlendirdiğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Gülen için, “Hocaefendi, sadece Anadolu'yu değil, yeryüzünü mayalayan gönül sultanıdır” ifadelerini kullanması dikkat çeken bir durum, ayrıca, 2013 yılında kişisel Twitter hesabından Gezi Direnişi'ni kötülerken, Gülen'i övdüğü de fark edildi.

Göksu'nun, "ABD'de Hocaefendinin evinin önünde eylem yapmak isteyen 'Geziciler' arabalarından bile inememişler. Hani derdiniz parktı" yazdığı fark edildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

"İstanbul'a baktığında sadece rant görenlerin bu şehri yağmalamasının önüne geçtik" Fatih Altaylı: ''Siz bundan korkmuyor ve hatta normal buluyorsanız benim diyecek sözüm yok." Akepe'nin İstanbul Yenikapı mitingini birde böyle izleyin Yılmaz Özdil, akepe'li Hulusi Akar'a yönelik sözü için 5 ay hapis cezasına çarptırıldı