Akepe ve Mhp'nin ortak adayı olan belediye başkanı Kadınlar gününde çalışanı tokatladı

2460 izlenme 08 Mart 2019
Reklamlar

Cumhur İttifakı NAZİLLİ MHP Belediye Başkanı ve Adayı Haluk Alıcık'ın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde personelini tokatladığı videosuna Aydın Life ulaştı.

Gündeme bomba gibi düşen skandal görüntülerde işten çıkışı verilen kadın personelin darp edildiği gözüküyor.

Haluk Alıcık'ın Belediye binasında diğer kadın çalışanların gözü önünde önce küfürlü sözler sarfettiği ve ardından tokat attığı görüntülerde kadın çalışan darp ediliyor. Diğer personellerin önünde cereyan eden olayda herkes şok içerisinde kalıyor. Kadın çalışanın Haluk Alıcık'a "Ben size ne yaptım. Sadece işimi yapıyordum. Tek istediğim birimimin değiştirilmesiydi. Bu yüzden sizinle 5 dakika görüşmek istedim. Ancak siz benim çıkışımı verdiriyorsunuz." dedikten sonra Alıcık'ın sinirlenerek küfür ettiği ve ardından tokat attığı görüntüler kadının kendisini koruma amaçlı çektiği videoyada net olarak gözüküyor. 
Olayın ardından olduğu birim katından çıkmak isteyen kadın işçi Belediye Başkanının yanındaki şahıslar tarafından zor kullanılarak dışarı çıkması engelleniyor.

Haber ingiltere

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sözcü yazarından önemli iddia: Katar Emiri uçağı sattı THY'yi alacak! İzmir'deki Kutlamalarda Muhteşem Kırmızı-Beyaz Işık Gösterisi Tavan yapmış bir ego ve sonuç, ilk soruda elendi Akp'nin Yalan ve İftiralarıyla tanınan belediye başkanından mafyavari eylem